Έκοψε την πίτα της η “Κοινωνίας Βήμα”

Πολύς κόσμος στην εκδήλωση της Παράταξης του Γιάννη Τζέλη – Ανακοίνωση του γραφείου τύπου

Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Κοινωνίας Βήμα” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Παρουσία πλήθους συμπολιτών μας , εκπροσώπων συλλόγων και φορέων της πόλης και παραγόντων της κεντρικής πολιτικής και αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ‘’ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΗΜΑ’’ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

Σε μια πολύ φιλική και προσιτή για τους καλεσμένους εκδήλωση, όπου ήταν και η πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της παράταξης, ο επικεφαλής και Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τζέλης άνοιξε την ομιλία του αναφερόμενος στους λόγους που οδήγησαν τον ίδιο και τους συνεργάτες του στην απόφαση να διεκδικήσουν τον Δήμο, κατέδειξε τις αστοχίες των προηγούμενων Διοικήσεων και έδωσε μια συνοπτική εικόνα για τους άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί το πρόγραμμα του συνδυασμού. Κλείνοντας, έκανε ειδική μνεία στα ποιοτικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες των συνεργατών του ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την πρόθεση να αντιπαρατεθεί με πολιτικό πολιτισμό, σοβαρότητα και επιχειρήματα κατά την προεκλογική περίοδο.

Ακολούθησε η διαδικασία κοπής της βασιλόπιτας όπου τα στελέχη που κλήθηκαν να κόψουν κομμάτι το αφιέρωσαν με σύντομες αναφορές σε επιμέρους τομείς της πόλης.

Ευχαριστούμε πολύ τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την πολυπληθή παρουσία τους , γεγονός που πέρα από ικανοποίηση μας γεμίζει αισιοδοξία για την συνέχεια και μας δημιουργεί υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους του ανθρώπους της πόλης.

Ερχόμαστε από την Κοινωνία και απευθυνόμαστε στην Κοινωνία!