Έκοψε την πίτα της η Εθελοντική Δύναμη Δασοπροστασίας

Έκοψε την πίτα της η Εθελοντική Δύναμη Δασοπροστασίας σε μια ζεστή εκδήλωση, παρουσία του Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριου Ψυχάλη, όπως μας πληροφορεί η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης», το πρωί της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, παραβρέθηκε στην κοπή πίτας της Εθελοντικής Δύναμης Δασοπροστασίας.

Συνοδεία των αντιδημάρχων Δημοτικών Υποδομών και Καθημερινότητας Γιάννη Καλαμπαλίκη και Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Νίκου Γιαννόπουλου, ο Δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει την Ε.ΔΥ.ΔΑ. για την προσφορά της και να συγχαρεί τα μέλη της για το θάρρος και την αυτοθυσία τους. Οι Εθελοντές από την πλευρά τους απένειμαν τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο και ευχήθηκαν καλή και εποικοδομητική θητεία στη νέα δημοτική Αρχή.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, δήλωσε σχετικά:

«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να βρισκόμαστε σήμερα εδώ, μαζί με τα μέλη της Εθελοντικής Δύναμης Δασοπροστασίας. Η πολυεπίπεδη προσφορά τους όχι μόνο στην πόλη μας, αλλά και σε κάθε ανάγκη που παρουσιάζεται είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αναδεικνύει την σημασία της ανιδιοτελούς αγάπης για το φυσικό περιβάλλον και τον συνάνθρωπο και της υποχρέωσης όλων μας να είμαστε ενωμένοι σε κάθε δυσκολία που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. Η συνεργασία και υποστήριξή τους είναι πολύτιμη. Η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοικτή για να ακούμε τις προτάσεις και να αξιοποιούμε την εμπειρία και τις γνώσεις τους για να πετυχαίνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους. Να έχετε μια καλή και χαρούμενη χρονιά».