Εκδρομή στο Γοργοπόταμο και γενικές συνελεύσεις στις δράσεις της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ιωνίας

Εκδρομή στο Γοργοπόταμο και διοργάνωση γενικών συνελεύσεων περιλαμβάνονται στις δράσεις της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ιωνίας κατά το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο τύπου της Ο.Μ. και είναι το εξής:

Δεύτερη προεκλογική Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί η Οργάνωση Μελών (ΟΜ) Νέας Ιωνίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, την Πέμπτη 25 Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4), στις 7 μμ.

smart

Κεντρικό θέμα: O «οδικός χάρτης» μέχρι της Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Με την εν λόγω εκδήλωση, συμπληρώνονται πέντε παραγωγικές δράσεις μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα για τα μέλη της οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Νέας Ιωνίας.

smart

Ειδικότερα:

Η ΟΜ Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στο Γοργοπόταμο, την Κυριακή 21 Απριλίου, στην οποία συμμετείχαν μέλη κι από τις όμορες οργανώσεις Γαλατσίου, Ηρακλείου και Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς και φίλοι του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είχαν προηγηθεί: οι εσωκομματικές εκλογές της 14ης Απριλίου, για την ανάδειξη των υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματος, η παρουσίαση υποψηφίων των προκριματικών εκλογών στη Νέα Ιωνία, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ (9 του μηνός), -η οποία συνδυάστηκε με επίσκεψή του Στέφανο Κασσελάκη στο ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.- και τέλος, η εναρκτήρια προεκλογική Γ.Σ. της ΟΜ Νέας Ιωνίας, στις 3 Απριλίου.