Εκδήλωση του ΚΚΕ για την Ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης στην πλατεία Πατριάρχου

Εκδήλωση διοργανώνουν οι Κ.Ο. Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, καθώς και το Τοπικό Παράρτημα ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ για την Ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης στην πλατεία Πατριάρχου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου στις 7.00′ μ.μ. στην πλ. Πατριάρχου με ομιλήτρια την Τούλα Μητσέα, πρόεδρο της Δ.Ε. της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης Και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και αλληλεγγύη!

Με τη δύναμη και την ελπίδα που μας δίνουν οι αγώνες του λαού και της νεολαίας στη χώρα μας και σε όλο το κόσμο προχωράμε και στη μάχη που έχουμε μπροστά μας, αυτή των ευρωεκλογών στις 9 Ιούνη!

Οι λαοί δεν έχουν πει τη τελευταία λέξη απέναντι στην ‘κανονικότητα’ των πολέμων και της εκμετάλλευσης.

Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση, για να δυναμώσει η λαϊκή οργάνωση, η αποφασιστικότητα, η δυναμική που θα φέρει πραγματική ανάσταση λαών!

Για την Ελλάδα και την Ευρώπη του Σοσιαλισμού, την Ευρώπη των λαών, των εργατών, των αγροτών!

Η 9η Μάη του 1945 ήταν η κορύφωση της νίκης της λαϊκής πάλης, της σοσιαλιστικής προοπτικής και η μέρα λήξης Β΄ Παγκόσμιου Πόλεμου, του πιο αιματηρού που γνώρισε η ανθρωπότητα. Γιορτάζουμε την ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών!

Σας καλούμε όλες και όλους στη μεγάλη εκδήλωση των οργανώσεων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ:

9 Μάη 1945 – ημέρα Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών

ΜΕ ΚΚΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

Απέναντι στην ΕΕ της παραχάραξης της ιστορίας, της βαρβαρότητας των μονοπωλίων και των ιμπεριαλιστικών πολέμων, που γεννά το φασισμό

 

Το Σάββατο 11/5 στις 7.00′ μ.μ. στη πλ. Πατριάρχου με ομιλήτρια την Τούλα Μητσέα, πρόεδρο της Δ.Ε. της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης Και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ). Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις.