Εκδήλωση μετονομασίας Κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης

Εκδήλωση μετονομασίας του Κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης πραγματοποιείται το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 19:00 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης (Χείρωνος 4). Το Γυμναστήριο θα μετονομαστεί σε “Κλειστό Γυμναστήριο Παναγιώτης Κωσταρέλος” προς τιμή του εμβληματικού πρωταθλητή Ελλάδας στην πυγμαχία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Μεταμόρφωσης έχει ως εξής:

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης σας προσκαλεί στην εκδήλωση μετονομασίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 19:00′ στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης (Χείρωνος 4).

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεταμόρφωσης θέλοντας να τιμήσει τον διεθνούς φήμης πυγμάχο και αθλητή της πόλης της Μεταμόρφωσης Παναγιώτη Κωσταρέλο, αποφάσισε τη μετονομασία του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου του 1ου Γυμνασίου Μεταμόρφωσης σε Κλειστό Γήπεδο Παναγιώτης Κωσταρέλος (187/2023 Α.Δ.Σ, ΑΔΑ: ΨΨΚ1ΩΚΒ-ΡΜΡ).

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εκδήλωσης θα ακουστούν ομιλίες από τον ενενηντάχρονο πλέον Παναγιώτη Κωσταρέλο, καθώς και από τους αθλητές του, οι οποίοι θα μιλήσουν για τα κατορθώματά του και τη γενικότερη συνεισφορά του στον αθλητισμό.

Την εκδήλωση θα εμπλουτίσει με παρουσίαση προγράμματος Γυμναστικής για Όλους ο Φιλογυμναστικός Όμιλος (Φ.Ο.Μ) Κότινος.

Για κράτηση θέσεων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Αθλητισμού στο e-mail: sports@metamorfossi.gov.gr ή στο τηλέφωνο 2102824333 έως την Πέμπτη 18/4 και ώρα 14:30.