Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για την εξάρτηση από τα ναρκωτικά στο Χαλάνδρι

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για την εξάρτηση από τα ναρκωτικά διοργανώνει η διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Χαλανδρίου και το Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά, σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. Η εκδήλωση που γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, από τις 7.00′ μ.μ. μέχρι και τις 10.00′ μ.μ. στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Χαλανδρίου έχει ως εξής:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, η διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Χαλανδρίου και το Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά, σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, πραγματοποιούν εκδήλωση ευαισθητοποίησης στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, στις 25 Ιουνίου 2024, από 19.00′ έως 22.00‘.

Θα πραγματοποιηθεί συναυλία από την ΚΡΟΥΣΤΩΔΙΑ, το μουσικό συγκρότημα της θεραπευτικής κοινότητας, και τον Κώστα Κωνσταντάτο από τους ENCARDIA και τους AL CEDO.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει ενημερωτικό περίπτερο για τη λειτουργία του θεραπευτικού προγράμματος, καθώς και έκθεση – πωλητήριο χειροποίητων κρουστών μουσικών οργάνων της εναλλακτικής κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

Η διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου μας καλεί όλες/όλους να συμμετάσχουμε στην εκδήλωση, στέλνοντας το μήνυμα ότι “όλες/όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε στην πρόληψη”.