Εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ηρακλείου την Παρασκευή

«Η Τοπική Επιτροπή Ηρακλείου Αττικής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα «Με κίνημα ανατροπής και ισχυρή αντικαπιταλιστική αριστερά» την Παρασκευή 17/03 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ηρακλείου Αττικής, Κουντουριώτου & Νεότητος στις 7μμ.», αναφέρει το σχετικό κάλεσμα. Ομιλητές θα είναι ο Αντώνης Δραγανίγος (μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και ο Γιώργος Ράγκος (μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Η Τ.Ε. της ΑΝΤΑΡΥΣΑ σημειώνει: «Το έγκλημα στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, ανέδειξε ξανά με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το δολοφονικό χαρακτήρα του καπιταλισμού. Η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, η χρόνια απαξίωση και οι τεράστιες ελλείψεις στον σιδηρόδρομο οδήγησαν σε αυτό το θανατηφόρο γεγονός, με τους εργαζόμενους να προειδοποιούν για χρόνια για αυτή την κατάσταση.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την πολιτική της πρόταση στέλνει μήνυμα αντικαπιταλιστικής ανατροπής της κυβέρνησης της ΝΔ, της συναίνεσης των ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ αλλά και της πολιτικής της Ε.Ε.-κεφαλαίου-ΝΑΤΟ. Καλεί σε αγώνα ενάντια στο «δολοφονικό» καπιταλισμό, που βάζει τα κέρδη πάνω από τις ανθρώπινες ζωές.

Παλεύει για τη συγκρότηση του «στρατοπέδου των από κάτω», της εργατικής τάξης, των φτωχών και καταπιεσμένων, που θα μιλήσει για “ψωμί, δουλειά, δημοκρατία, ειρήνη , διεθνή αλληλεγγύη των εργατών και των λαών” και θα αντιπαρατεθεί στη θυσία για καπιταλιστικά κέρδη, τις πολεμικές δαπάνες, την εθνικιστική τύφλωση και φανατισμό, τη μετατροπή των νέων σε κρέας για τα κανόνια του πολέμου.»