Εκδήλωση Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό από την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Σε συγκέντρωση ενημέρωσης και αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό καλεί το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 και θα περιλαμβάνει εικαστικά δρώμενα από παιδιά, δράσεις ενημέρωσης και συγκέντρωση αλληλεγγύης προς την Παλαιστίνη στην πλατεία Πατριάρχου στις 7.00′ μ.μ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση – κάλεσμα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας έχει ως εξής:

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας διοργανώνει ημέρα αντιπολεμικής δράσης και αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 στην Πλατεία Πατριάρχου στις 7 μ.μ.

Οι δράσεις περιλαμβάνουν:



– Μια ζωγραφιά – μια αγκαλιά. Συγκεντρώνουμε παιδικές ζωγραφιές για τα παιδιά της Γάζας και της περιοχής

 Εικαστικό εργαστήρι: “Γκράφιτι για την ειρήνη με τα χρώματα της Παλαιστίνης”

 Συγκέντρωση Αλληλεγγύης

Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων, τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, όλη την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και όλους τους φορείς της πόλης μας να στηρίξουν την δράση και να απαιτήσουμε μαζί να σταματήσει η σφαγή στη Γάζα, και να μη συμμετέχει η χώρα μας ούτε έμμεσα ούτε άμεσα στον πόλεμο που εξαπλώνεται.

Το πρωί με δράσεις ενημέρωσης και το απόγευμα με συμμετοχή στην εκδήλωση στην Πλατεία Πατριάρχου στις 7.00′ μ.μ.