Εγκαινιάστηκε η έκθεση “Μύθος και Αλήθεια”

Η έκθεση «Μύθος και Αλήθεια» του Εργαστηρίου Ζωγραφικής Ενηλίκων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης «άνοιξε τις πύλες» της το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης».

Στην έκθεση οι σπουδαστές του Εργαστηρίου Ζωγραφικής Ενηλίκων παρουσιάζουν τη δική τους αλήθεια σε θέματα διαχρονικά και επίκαιρα, με έμπνευση το παρελθόν αλλά και το σήμερα.

Το «παρών» στα εγκαίνια της έκθεσης έδωσε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης ο οποίος ξεναγήθηκε από τη δασκάλα ζωγραφικής Αργυρώ Παφίλη- Καρίμαλη, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους καλλιτέχνες δίνοντας τους συγχαρητήρια για τα έργα τους.

Ο δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης αναφερόμενος στο θέμα τόνισε: « Είχα τη χαρά να απολαύσω τα έργα των σπουδαστών του Εργαστηρίου Ζωγραφικής Ενηλίκων. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ για ακόμα μία φορά τη δασκάλα ζωγραφικής Αργυρώ Παφίλη – Καρίμαλη, η οποία μεταλαμπαδεύει τη γνώση της ζωγραφικής τέχνης στους σπουδαστές».

Σημειώνεται ότι η έκθεση συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» και θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 18:00 μέχρι τις 22:00.