Εγκαινιάστηκε η έκθεση δημιουργιών δημοτών και κατοίκων Λυκόβρυσης – Πεύκης

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, η έκθεση δημιουργιών δημοτών και κατοίκων Λυκόβρυσης – Πεύκης. Τα εγκαίνια της έκθεσης που φιλοξενείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΓΕΛ Πεύκης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος, Μάριος Ψυχάλης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Την επίσημη έναρξη της 2ημερης έκθεσης δημιουργιών δημοτών και κατοίκων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, η οποία φιλοξενείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΓΕΛ Πεύκης πραγματοποίησε ο δήμαρχος της πόλης, Μάριος Ψυχάλης, το πρωί του Σαββάτου, 20 Απριλίου.

Επιθυμία του Δήμου είναι να ενισχυθούν οι δημιουργοί της πόλης μας και να αφυπνιστεί η δημιουργικότητα και το ταλέντο τους, ενισχύοντας ταυτόχρονα και το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους λιγότερο προνομιούχους συνανθρώπους μας και γι’ αυτό το λόγο ανέλαβε πλήρως τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Οι εκθέτες που λαμβάνουν μέρος έχουν την ευκαιρία, όχι μόνο να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους, αλλά και να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, προσφέροντας τρόφιμα που θα εμπλουτίσουν τις παροχές αγάπης ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης έκοψε συμβολικά την κορδέλα της έναρξης της Έκθεσης, ενώ ακολούθησε αγιασμός από τον πατέρα Γεώργιο Σταθόπουλο, εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα. Το συντονισμό και την οργάνωση της έκθεσης ανέλαβε η αντιπρόεδρος της Επιτροπής του καταργούμενου ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ, Σοφία Γουναροπούλου

Παρόντες ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Ιορδάνης Βογιατζόγλου, Καθημερινότητας και Συντήρησης Δημοτικών Υποδομών, Γιάννης Καλαμπαλίκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαράλαμπος Καρανάσος και Μαρία Αθανασοπούλου, και η πρόεδρος της Επιτροπής του καταργούμενου ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ, Μαρήλια Νικολαΐδου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στο 1ο ΓΕΛ Πεύκης, ένα σχολείο που μου φέρνει όμορφες αναμνήσεις, καθώς σε αυτούς τους χώρους βρέθηκα και ο ίδιος ως μαθητής. Η δημοτική αρχή στηρίζει τον Πολιτισμό και κάθε καλλιτεχνική προσπάθεια και ενθαρρύνει τους δημιουργούς να αναδεικνύουν τα ταλέντα τους. Είμαστε δίπλα σε κάθε προσπάθεια και επιθυμία μας είναι να την ενισχύσουμε. Ευχαριστώ θερμά την αντιπρόεδρο της Επιτροπής του ΚΟΙΠΑΠ Σοφία Γουναροπούλου, που οργάνωσε άψογα την Έκθεση. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι συμμετέχουν και εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα με υγεία πάνω από όλα».