Έγινε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ΚΑΠΗ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των ΚΑΠΗ του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Μία όμορφα επιμελημένη εκδήλωση, καρπός της συνεργασίας του τμήματος Πολιτισμού του Δήμου μας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και της Κοινωφελούς Επιχείρησης, που αγκαλιάστηκε από 200 και πλέον συμπολίτες μας, που γέμισαν απ’ άκρη σ’ άκρη την αίθουσα του π. Στρατιωτικού Εργοστασίου της Νέας Χαλκηδόνας.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας και υπ. Πολιτισμού Ηλίας Γκρίντζαλης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας & Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης.

Ακολούθησαν πολλά τραγούδια, κέφι και χορός σε μία ξεχωριστή βραδιά διασκέδασης. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα επιμελήθηκε η χορωδία της ΚΕΔΝΦΝΧ του Δήμου μας, αλλά και μουσικό σχήμα μελών των ΚΑΠΗ μας.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού Μιχ. Κουτσάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής και Αναπτυξιακής Πολιτικής Θ. Λέκκας, ο επικεφαλής της Δημ. Παράταξης «Πόλη της καρδιάς μας» Χ. Τομπούλογλου, ο δημοτικός σύμβουλος Π. Αθανασόπουλος, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Χ. Δαρσακλή και ο πρόεδρος της ΚΕΔΝΦΝΧ Μ. Ζαχαριουδάκης.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές! Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους!