Έγιναν οι εκλογές στον Σύλλογο Κοντοπεύκου – Παραδείσου – Πευκακίων

Ποια μέλη εκλέγονται στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντοπεύκου – Παραδείσου – Πευκακίων

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημοτικού σχολείου πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Συλλόγου: «Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μ. Γαβράς με Γραμματέα την κ. Μ. Κουκούμα. Τον διετή Διοικητικό απολογισμό παρουσίασε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) κ. Αν. Αβραμίδης και την Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής (ΕΕ) η Πρόεδρός της κ. Τ. Αντζουλάτου. Υπερψηφίσθηκαν από το σώμα της συνέλευσης και ξεκίνησε η ψηφοφορία για την εκλογή των μελών που θα συγκροτήσουν το νέο ΔΣ και την νέα ΕΕ».

Χαιρετισμό εκ μέρους του δημάρχου απήυθυνε ο Αντιδήμαρχος και νέος επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», ο Β. Σάρκουλας, ενώ παρενέβη και ο νικητής των Δημοτικών εκλογών και από 1/1/24 δήμαρχος κ. Μυλωνάκης Γιάννης (Αλλάζουμε). Χαιρέτησαν επίσης ο πρώην δήμαρχος Σταθόπουλος Γιάννης (Νίκη των Πολιτών) και οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων Οικονόμου Γιώργος (Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή), Τσιμπουκάκης Ηλίας (Λαϊκή Συσπείρωση), Αντωνίου Παναγιώτης (Φυσάει Κόντρα) & Κ. Τσιαμπάς (Όραμα για την Αγία Παρασκευή). Χαιρέτησαν την Γενική Συνέλευση επίσης ο Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου και Δημοτικός Σύμβουλος Ι. Λογοθέτης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Αγίας Παρασκευής Κουντούρογλου.

Το παρών έδωσαν επίσης δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ Μάκης Τάρλας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κατοίκων Τσακού Π. Πανουτσακόπουλος & ο πρόεδρος του Δικτύου Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Δ. Μυγδάνης.

Την Εφορευτική Επιτροπή αποτελούσαν η Ε. Χατζοπούλου, η Μ. Κουκούμα και ο Β. Τραυλός. Η ψηφοφορία συνεχίστηκε μέχρι τις 4 το απόγευμα, συμμετείχαν 141 μέλη και έδωσαν τα εξής αποτελέσματα:

Μέλη του νέου ΔΣ ( κατά σειρά προτίμησης)

1 ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

2 ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ (ΒΟΥΛΑ) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

3 ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΖΗΣΗΣ

4 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

5 ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

6 ΜΠΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

7 ΜΠΕΜΠΕΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

8 ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

9 ΣΥΡΙΓΟΥ ΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ

Αναπληρωματικά μέλη ( κατά σειρά προτίμησης)

1 ΚΩΤΣΑΚΟΥ ΞΑΝΘΗ

2 ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

3 ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ

4 ΔΗΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

5 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

6 ΣΕΡΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ

7 ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

Μέλη της νέας ΕΕ ( κατά σειρά προτίμησης)

1 ΖΙΩΓΑ ΑΛΕΚΑ

2 ΔΗΜΑ ΣΟΦΙΑ

3 ΜΙΤΣΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα, θα προκύψει κατόπιν της πρώτης συνεδρίασης των τακτικών μελών του εντός 2 εβδομάδων από την Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό.

Ο Σύλλογος εύχεται τέλος καλή θητεία σε όλους και όλες.