“Έφηβοι και ίντερνετ”: Ενημερωτική ημερίδα της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα “Έφηβοι και ίντερνετ” διοργανώνει η Ένωση Γονέων Βριλησσίων υπό την αιγίδα του Δήμου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 στις 5:30′ μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων (Κισσάβου 11).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Βριλησσίων έχει ως εξής:

  Η Ένωση Γονέων Βριλησσίων σας προσκαλεί στην Ημερίδα «Έφηβοι και Internet» που θα υλοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στις 17:30, στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων (Κισσάβου 11) υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων.

Η Ημερίδα γίνεται κατόπιν πολλών αιτημάτων για άρτια και έγκυρη πληροφόρηση σε ένα θέμα που αποδεικνύεται φλέγον για τους περισσότερους γονείς. Επί τάπητος θα τεθούν ζητήματα όπως ο εθισμός και οι κίνδυνοι που εγκυμονούν για τους εφήβους με την χρήση των social_media αλλά και του gaming.

Καλεσμένοι είναι καταξιωμένοι εισηγητές και συγκεκριμένα, η κα. Στέλλα Χρηστίδη, Ψυχίατρος και Επιστημονικά Υπεύθυνη του Τμήματος Προβληματικής Χρήσης Διαδικτύου στο 18 ΑΝΩ και ο Δρ. Γιώργος Νάκος, Ψυχολόγος στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.