Displaying items by tag: συνεδριαση

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 12:59

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο

        Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 3:30' μ.μ.. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με το μεικτό σύστημα,δια ζώσης στο αμφιθέατρο της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών (Λεωφόρος Μεσογείων 156 Χολαργός)και με τηλεδιάσκεψη - Ανακοίνωση του γραφείου του προέδρου του ΠΕ.ΣΥ.

 

       Από το γραφείο του προέδρου του ΠΕ.ΣΥ. Αττικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

       Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του, Χρ. Θεοδωρόπουλου, πρόκειται να συνεδριάσει την Τετάρτη, 30-11-2022 και ώρα 15:30. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη (μεικτή συνεδρίαση), ήτοι για μεν τους συμμετέχοντες με φυσική παρουσία, στο αμφιθέατρο της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών (Λεωφόρος Μεσογείων 156 Χολαργός), για δε τους συμμετέχοντες με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e: Presence.gov.gr.

 

       Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

 

ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 1. Επερώτηση του ανεξάρτητου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Π. Ασημακόπουλου με θέμα την κακή κατάσταση, κατόπιν βανδαλισμών, σε σηματοδότες και πινακίδες οδικής κυκλοφορίας σε περιοχέςτης Π.Ε. Πειραιά και ειδικότερα των Δήμων Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, Κορυδαλλού, Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Πειραιά.

 

 1. Επερώτηση των Περιφερειακών Συμβούλων της παράταξης «Δύναμη Ζωής» αναφορικά με τα παραδοτέα του Τεχνικο-οικονομικού Συμβούλου για το έργο του Φαληρικού Όρμου και την έλλειψη έγκρισης σκοπιμότητας για ένταξη της Β’ φάσης στο ΕΣΠΑ.

 

 1. Επερώτηση του ανεξάρτητου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Π. Ασημακόπουλου με θέμα τον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτό του Κόσμου» στην Αθήνα και τις επιχορηγήσεις που έχει δώσει η Περιφέρεια Αττικής.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

 1. Καθορισμός ωραρίου τροφοδοσίας επιχειρήσεων, υπεραγορών και λοιπών καταστημάτων και περιορισμός κυκλοφορίας φορτηγών.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Δημόπουλος)

 1. Έγκριση οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2021 Περιφέρειας Αττικής.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

 1. Έγκριση σκοπιμότητας της διαφημιστικής προβολής μηνυμάτων της Περιφέρειας Αττικής για την οδική ασφάλεια και για τον τετραψήφιο αριθμό 1544 για το οδικό δίκτυο σε στέγαστρα αναμονής επιβατών σε στάσεις λεωφορείων εντός Αττικής, συνολικού κόστους 180.560€ (πλέον ΦΠΑ 24%).

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Πέππας)

 1. Απόφαση για παράταση του εθνικού ενιαίου πλαισίου ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων στο Δήμο Πειραιά, την Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022.

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Αντωνάκου)

 1. Απόφαση για παράταση του εθνικού ενιαίου πλαισίου ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων στο Δήμο Γλυφάδας, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022.

(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δ. Νάνου)

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης στήριξης του αιτήματος του Δικτύου Πολιτών Χολαργού-Παπάγου για λειτουργία νυχτερινής λεωφορειακής γραμμής στον οδικό άξονα της Λεωφόρου Μεσογείων.

(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Γιαννακόπουλος)

 1. Απόφαση για τον ορισμό του Αναπτυξιακού Οργανισμού με επωνυμία «ΝΕΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ Α.Ε. – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» ως Οργανισμού Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού της Περιφέρειας Αττικής, βάσει των διατάξεων του Ν. 4875/2021.

(Συνεισηγητές ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαγεωργίου και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θ. Κουτσογιαννόπουλος)

 1. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για την προμήθεια Γεωργικού Ελκυστήρα και παρελκομένων αυτού, για την διεξαγωγή των εξετάσεων των υποψηφίων χειριστών – οδηγών γεωργικών μηχανημάτων.

(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Στ. Βοϊδονικόλας)

 1. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για εξέδρες παρέλασης επετείων 25ης Μαρτίου και 28ης Οκτωβρίου 2023

(Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Μ. Βιδάλη)

 1. Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) με τον τίτλο «Αναθεώρηση Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) του Δήμου Αλίμου» Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών.

(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Κατσιγιάννης)

 1. Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για την Αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) του Δήμου Ασπροπύργου.

(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Κατσιγιάννης)

 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) με τίτλο έργου: «Αθλητική Εγκατάσταση – Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΚΑΡΤ) και Κτίρια Συνοδών Χρήσεων στην θέση ΠΕΛΚΕΖΙ του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, της Δημοτικής Ενότητας Σπάτων, Π.Ε. Ανατολικής Αττικής».

(Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ν. Παπαδάκης)

        Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 6.00' μ.μ. - Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με το μεικτό σύστημα,δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων και με τηλεδιάσκεψη.Ανακοίνωση του γραφείου του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

 

       Από το γραφείο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση - πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος:

 

      22η Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

      Προς τους κ. κ. Δημοτικούς Συμβούλους

 

      Έχοντας υπόψη τις διατάξεις:

- Τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του Ν.4555/2018.

-Το υπ΄αριθμ. πρωτ. 46731/13-07-2022 έγγραφο του Υπ. Εσωτ. το οποίο γνωστοποιεί τις διατάξεις του άρθρου 41 περί θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης και του άρθρου 78 του Ν. 4954/2022 (Α’ 136) με το οποίο καταργούνται οι διατάξεις του άρθρου 48 του Ν.4940/2022 (Α’ 112) στο οποίο περιλαμβάνονται ρυθμίσεις αναφορικά με τον τρόπο σύγκλισης και λήψης αποφάσεων των συλλογικών οργάνων των ΟΤΑ, κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, η λήψη των αποφάσεων των πάσης φύσεως συλλογικών οργάνων των Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού και των διοικητικών συμβουλίων των εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων, μπορεί να λαμβάνει χώρα: α) είτε διά περιφοράς, κατά τις προβλέψεις της παρ. 5 του άρθρου 67 και της παρ. 1 του άρθρου 167 του ν. 3852/2010 (Α’ 87), β) είτε με τηλεδιάσκεψη με κάθε πρόσφορο μέσο ηλεκτρονικών επικοινωνιών, γ) είτε δια ζώσης και δ) είτε δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη. Στην περίπτωση της δια ζώσης σύγκλησης των συλλογικών οργάνων και των διοικητικών συμβουλίων της περ. γ’, οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα.

 

      Καλείσθε σε τακτική μεικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου θα διεξαχθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ και ΜΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ στις 30/11/2022 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00, ύστερα από την υπ’ αριθμ.πρωτ. 24634/25-11-2022 έγγραφη πρόσκληση (22η ) του Προέδρου η οποία εστάλη ηλεκτρονικά σε καθέναν από τους Δημοτικούς Συμβούλους, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1/09.01.2022 απόφαση Δ.Σ. εκλογής μελών Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου - Δημαιρεσίες καθώς την υπ’ αριθμ. πρωτ. 8620/21.01.2022 απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής περί ελέγχου νομιμότητας αυτής, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

 

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Δ.Σ. 2019: Το 8ο

 

1. «Λήψη απόφασης επί της εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής, της με αρ. αποφ. 275/24-11-2022 (Α.Δ.Α. ΩΣΞΘΩΡ3-ΗΨΦ), σχετικά με τον καθορισμό συντελεστών καθαριότητας και φωτισμού έτους 2023 (Ανταποδοτικά τέλη)». (Εισηγ. κ. E. Xιώτη - Αντ/χος κ. Κ. Γεωργοπούλου)

2. «Λήψη απόφασης επί της εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής, της με αρ. αποφ. 276/24-11-2022 (Α.Δ.Α. ΨΡ0ΜΩΡ3-Κ24), σχετικά με τον καθορισμό του συντελεστή Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) και της αξίας των ακινήτων και της ακάλυπτης έκτασης που βρίσκονται σε εκτός σχεδίου περιοχές για το έτος 2023». (Εισηγ. κ. E. Xιώτη - Αντ/χος κ. Κ. Γεωργοπούλου)

3. «Λήψη απόφασης επί της εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής, της με αρ. αποφ. 277/24-11-2022 (Α.Δ.Α. Ω26ΛΩΡ3-ΣΞΙ), σχετικά με τον καθορισμό συντελεστή του φόρου επί των ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, για το έτος 2023». (Εισηγ. κ. E. Xιώτη - Αντ/χος κ. Κ. Γεωργοπούλου)

4. «Λήψη απόφασης επί της εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής, της με αρ. αποφ. 278/24-11-2022 (Α.Δ.Α. 64ΔΟΩΡ3-ΣΚΜ ), σχετικά με τον καθορισμό συντελεστών τελών Διαφήμισης για το έτος 2023». (Εισηγ. κ. Π. Λάμπρου - Αντ/χος κ. Κ. Γεωργοπούλου)

5. «Λήψη απόφασης επί της εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής, της με αρ. αποφ. 279/24-11-2022 (Α.Δ.Α. 9ΝΠΡΩΡ3-ΝΧΧ), σχετικά με τον καθορισμό συντελεστών τελών χρήσεως πεζοδρομίων και πλατειών και γενικά κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2023». (Εισηγ. κ. E. Xιώτη - Αντ/χος κ. Κ. Γεωργοπούλου)

6. «Λήψη απόφασης επί της εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής, της με αρ. αποφ. 280/24-11-2022 (Α.Δ.Α. 6ΘΩΓΩΡ3-98Ψ), σχετικά με τον καθορισμό». (Εισηγ. κ. E. Xιώτη - Αντ/χος κ. Κ. Γεωργοπούλου)

7. «Χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης ποσού ύψους 1.000,00€ σε αιτούμενη προς τούτο, οικονομικά αδύναμη οικογένεια αναφορικά με την απόκτηση του πρώτου παιδιού». M.Δ του Σ. (Εισηγ. κ. Αν. Φωτοπούλου - Αντ/χος κ. Δ. Αϊβατζίδου)

8. «Χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης ποσού ύψους 1.000,00€ σε αιτούμενη προς τούτο, οικονομικά αδύναμη οικογένεια αναφορικά με την απόκτηση του πρώτου παιδιού». M.Ι του Θ. (Εισηγ. κ. Αν. Φωτοπούλου - Αντ/χος κ. Δ. Αϊβατζίδου)

9. «Χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε άπορους κατοίκους » Κ. Θ. του Ν. (Εισηγ. κ. Α. Μελαδάκη - Αντ/χος κ. Δ. Αϊβατζίδου)

10. «Λήψη απόφασης για την έγκριση χορήγησης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης του Αθλητικού Σωματείου «ΤΥΦΩΝ Α.Σ.» με το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ (2.000,00€) για τη διοργάνωση τουρνουά mini basket» (Εισηγ. κ. Ι. Φωκά - Αντ/χος κ. Μ. Ζούρου)

11. Έγκριση διοργάνωσης εκδήλωσης για την παγκόσμια ημέρα αναπηρίας. (Εισηγ. κ. H.Παπαδημητρίου - Αντ/χος κ. Μ. Ιγγλέζη)

12. Λήψη απόφασης περί προαγωγής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου από 6/θέσιο σε 7/θέσιο. (Εισηγ. κ. Σ. Δρόσος – Eντεταλμένος Δ.Σ. κ. Ν. Σπυρόπουλος)

13. «Έγκριση διοργάνωσης βράβευσης επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τα σχολικά έτη 2020-2021». (Εισηγ. κ. Σ. Δρόσος – Eντεταλμένος Δ.Σ. κ. Ν. Σπυρόπουλος)

14. «Έγκριση διοργάνωσης βράβευσης επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2022». (Εισηγ. κ. Σ. Δρόσος – Eντεταλμένος Δ.Σ. κ. Ν. Σπυρόπουλος)

15. «Λήψη απόφασης για οριστική διαγραφή και απόσυρση τεσσάρων Οχημάτων». (Εισηγ. κ. Μ. Καπετανάκης - Αντ/χος κ. Δ. Δημητρόπουλος)

16. «Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 148/02.08.2022 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και λήψη νέας». ( Εισηγ. κ. Γ. Κοκκόλης- Γενικός Γραμματέας)

Published in Ηρακλείου

           Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 8.00' μ.μ. στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πρώην κτιρίου του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς» (Θεσσαλονίκης και Λαχανά-Ν.Φ.) - Ανακοίνωση του γραφείου του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

 

         Από το γραφείο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

        Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), όπως αντικαταστάθηκε από αυτές του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 («Κλεισθένης Ι»), την 28η Νοεμβρίου 2022, ημέρα   Δευτέρα και ώρα 8 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του πρώην κτιρίου του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς» (Θεσσαλονίκης και Λαχανά-Ν.Φ.) σε τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

 

       ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

 

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την υπόθεση επιβληθείσας απαλλοτρίωσης ακινήτου που βρίσκεται στο Ο.Τ. 448 Θ του Δήμου, ιδιοκτησίας Βενετσιάνου Κάκκαβα, κατόπιν της κοινοποίησης του αριθ. πρωτ. 3175/22-9-2022 εγγράφου του Υπουργού Εσωτερικών περί μη συμμόρφωσης του Δήμου προς την αριθ. 478/2005 απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών και προς τις αριθ. 392/2014 και 2311/2014 αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας (επανεισαγωγή).

 

2. Συζήτηση επί του θέματος της αντιμετώπισης της κυκλοφοριακής συμφόρησης και της έλλειψης χώρων στάθμευσης στην πόλη, κατόπιν αιτήματος των ανεξαρτήτων Δημ. Συμβούλων κ.κ. Αλ.Γούλα και Ευτ.Παπαλουκά (επανεισαγωγή).

 

3. Συζήτηση, κατόπιν αιτήματος της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη της Καρδιάς μας», και λήψη απόφασης - με καλόπιστη πάντα διάθεση συνεργασίας με την Ελληνική και σοβαρή εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ - για την επίλυση προβλημάτων, που χρονίζουν ή πλέον ανακύπτουν από την επικείμενη λειτουργία του Υπερκαταστήματος της εταιρείας ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, στην βόρεια Νέα Φιλαδέλφεια (οδοί Σκρα και Λαχανά),

     όπως (ενδεικτικά):

 

    -το αντιπλημμυρικό έργο της οδού Σκρα, 

    -η διάνοιξη της οδού Λάρνακος, 

    -η αξιοποίηση - προς όφελος του Δήμου και των κατοίκων της περιοχής - της δημοτικής έκτασης 9 περίπου στρεμμάτων όπισθεν του ακινήτου ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ (συμπεριλαμβανομένου του υφισταμένου πάρκου Ολυμπιονικών)

    -το κυκλοφοριακό πρόβλημα που θα δημιουργηθεί, 

    -η αυξημένη στάθμευση των αυτοκινήτων πλησίον σχολείων της πόλης, 

    -αντισταθμιστικά έργα εταιρικής υπευθυνότητας της εταιρείας ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ προς τον Δήμο (αξιοποίηση παρακείμενων ελεύθερων χώρων, αθλητικών εγκαταστάσεων κ.α.) κλπ.

 

4. Έγκριση 5ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2022.

 

5. Έγκριση 7ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2022, βάσει της αριθ. 253/2022 απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

 

6. Καθορισμός τελών χρήσεως πεζοδρομίων και λοιπών κοινοχρήστων χώρων έτους 2023, βάσει της αριθ. 254/2022 απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

 

7. Καθορισμός συντελεστών τελών Καθαριότητας και Φωτισμού ως και Δημοτικού Φόρου έτους 2023, βάσει της αριθ. 255/2022 απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

 

8. Έγκριση παραχώρησης ή μη της χρήσης του οικοπέδου όπου βρίσκονται το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Γεν. Λύκειο Ν.Φ. στην εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. για την μελέτη και κατασκευή του έργου «Προσθήκη έξι (6) αιθουσών στο 1ο Γεν. Λύκειο Ν.Φ.».

 

9. Έκδοση διαπιστωτικής πράξης για τον ορισμό νέου Προέδρου, νέου τακτικού και νέου αναπληρωματικού μέλους του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, σύμφωνα με σχετική απόφαση Δημάρχου και τις διατάξεις του άρθρου 177 παρ. 3 του Ν. 4635/19.

 

10. Έγκριση τροποποίησης Κανονισμού Λειτουργίας Π.Π.Ι.Ε.Δ., βάσει της αριθ. 24/2022 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.

 

11. Έγκριση αριθ. 2/2022 Πρακτικού Επιτροπής Κοπής Δένδρων επί κοινοχρήστων χώρων Δήμου, βάσει της αριθ. 90/2022 απόφασης-εισήγησης της Ε.Π.Ζ..

 

12. Συγκρότηση της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων έτους 2023, σύμφωνα με το άρθρο 18 του Ν. 4456/17.

 

13. Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων ως μελών της Επιτροπής παράδοσης και παραλαβής ακινήτων 2023.

 

14. Ορισμός δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους ως μελών της επιτροπής εκτίμησης του σχετικού τιμήματος των εκποιούμενων κινητών πραγμάτων του Δήμου για το έτος 2023.

 

15. Ορισμός δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους ως μελών της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών για την εκποίηση ή εκμίσθωση ακινήτων και κινητών πραγμάτων του Δήμου για το έτος 2023.

 

16. Επικύρωση πινάκων ωφελουμένων  της πράξης  «ΔΟΜΗ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.Φ.-Ν.Χ.» με κωδικό ΟΠΣ 5003609  Οικονομικού Έτους 2022  (Γ΄ΦΑΣΗ).

 

17. Έγκριση υποβολής αιτήματος τροποποίησης της απόφασης ένταξης – Έγκριση σχεδίου τροποποιημένης απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα του υπ. αριθμ. έργου (1) «Δομή Σίτισης και Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν.Χαληδόνας» της πράξης «Δομή Σίτισης και Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν.Χαληδόνας».

 

18. Έγκριση κλεισίματος αδρανών τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου.

 

19. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο