Displaying items by tag: νεα περαμος

         Από το γραφείο τύπου της Παράταξης "Όμορφες Πόλεις Μεγάρων - Ν.Περάμου" εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

        Οι δύο ξεχασμένες από την οκταετή διοίκηση του δήμου μας Νέα Πέραμος και Κινέτα είναι οι πόλεις που θα φέρουν την ανάπτυξη στο δήμο μας. Ανάπτυξη, μία λέξη που υπάρχει μόνο στα λεξικά των δύο βιβλιοθηκών του δήμου μας.

 

        Εάν τελικά θα μπορέσετε να βρείτε το βήμα σας και προχωρήσετε έστω και ένα έργο από τα εκατοντάδες που έχετε εξαγγείλει, όλα αυτά τα χρόνια που περάσανε, τότε πραγματικά θα έχετε κάνει ένα μεγάλο βήμα για τις πόλεις μας. Έργο δικό σας και όχι του κράτους ή της περιφέρειας που και αυτά με τον τρόπο σας τα καθυστερείτε, είτε για να φανούν στις εκλογές, είτε για να τα δείξετε ως δικά σας όπως συνηθίζετε. Συγνώμη ξέχασα και τα ανταποδοτικά του καλωδίου που και αυτά ξεχάστηκαν, όπως τόσα άλλα στο παρελθόν.

 

        Στην Νέα Πέραμο πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν η αποκατάσταση του βομβαρδισμένου τοπίου που έχει αφήσει ύδρευση και αποχέτευση. Δεύτερον το παραλιακό μέτωπο μιας και το έχετε εξαγγείλει πρόσφατα και σύνδεση του με τον πεζόδρομο της σχολής πυροβολικού. Σε άμεση προτεραιότητα πρέπει να βάλετε την αναβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας και πρασίνου γιατί η εικόνα που δείχνουμε προς τα έξω δεν είναι αντάξια της ιστορίας της Νέας Περάμου. Σκουπίδια, μπάζα, ογκώδη απορρίμματα παντού και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι απωθούν τους λίγους επισκέπτες που τελικά βρήκαν το δρόμο και ήρθαν. Επιπλέον να αυξήσουμε τους χώρους στάθμευσης, αλλά και να ξανασχεδιάσουμε τους ήδη υπάρχοντες. Τέλος να διαφημίσουμε σωστά την όμορφη μας Νέα Πέραμο με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για όλη την περίοδο του καλοκαιριού κερδίζοντας τον ημερήσιο τουρίστα μιας και τα καταστήματα στην Νέα Πέραμο είναι έτοιμα να δεχτούν πολλές χιλιάδες κόσμου.

 

        Στην πολύπαθη Κινέτα μας, μιας και το χρωστάτε διπλά πρέπει να ασχοληθείτε αυτή την φορά με έργα και όχι μόνο με λόγια. Λόγια που οι κάτοικοι της Κινέτας έχουν χορτάσει τα τελευταία τριάντα χρόνια! Και εδώ πρέπει να ξεκινήσουμε από το παραλιακό μέτωπο μιας και το έχετε εξαγγείλει από την προηγούμενη θητεία σας. Ένα δρόμο ή πεζόδρομο που να εξυπηρετεί τους επισκέπτες και όχι να τους δυσκολεύει την ζωή όπως είναι σήμερα. Τα προβλήματα καθαριότητας και πρασίνου είναι εντονότερα και εδώ πραγματικά το πρόβλημα μετά τις καταστροφές είναι πολύ πιο έντονο. Σίγουρα θα χρειαστούν και οι υπηρεσίες της περιφέρειας μιας και έχουν βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό μέχρι σήμερα. Παράλληλα να ξεκινήσει η ανάπλαση του γηπέδου και της γύρω περιοχής, ώστε να μπορεί να είναι επισκέψιμος από τους πολίτες και τους επισκέπτες. Ένα πάρκο άθλησης σε συνδυασμό με μία σύγχρονη παιδική χαρά. Και φυσικά η διευθέτηση των ρεμάτων όχι μόνο των κύριων αλλά και των δευτερευόντων σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση του σχεδίου πόλεως.

 

       Κλείνοντας ας μην ξεχνάμε την Βαρέα μας μιας και περιμένει πολλές δεκαετίες στάσιμη. Η Θάλασσα θα φτάσει σε λίγο καιρό στα σπίτια και εμείς θα λέμε, ότι περιμένουμε τις άδειες για να κάνουμε το έργο!

Σας ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση.

Άγγελος Παν. Μακρυγιάννης

Δημοτικός Σύμβουλος – Επικεφαλής Όμορφες Πόλεις

Published in Μεγαρέων

       Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 στις 8.00' μ.μ. στο θεατράκι της παραλίας Ν.Περάμου - Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Μεγαρέων

 

       Από το γραφείο τύπου του Δήμου Μεγαρέων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

      Ο Σύλλογος Περαμίων Κυζικηνών και ο Δήμος Μεγαρέων διοργανώνουν την αναβίωση του εθίμου του Κλήδωνα και των φωτιών του Αη Γιάννη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 8.00' μ.μ. στο θεατράκι της παραλίας Ν.Περάμου. 

Published in Μεγαρέων

       Σάββατο 16 Απριλίου 2022, ώρα 11.00 στον χώρο της πλατείας του Δημαρχείου Μεγάρων (Χρ.Μωραϊτου & Γ.Μαυρουκάκη), με την συμμετοχή μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος (Μελί) και του Συλλόγου Περαμίων Κυζικηνών (Νέα Πέραμος),

 

        Από το γραφείο τύπου του Δήμου Μεγαρέων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

      Εχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην τελετή έναρξης των πολιτιστικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου συμπληρώσεως 100 χρόνων (1922 – 2022) από την Μικρασιατική καταστροφή, που θα γίνει το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, ώρα 11.00 στον χώρο της πλατείας του Δημαρχείου Μεγάρων (Χρ.Μωραϊτου & Γ.Μαυρουκάκη), με την συμμετοχή μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιος Ιωάννης ο Θεολόγος (Μελί) και του Συλλόγου Περαμίων Κυζικηνών (Νέα Πέραμος), σύμφωνα με το παρακάτω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

 

 

Πρόγραμμα τελετής

  • Ωρα 10.55 Πέρας άφιξης επισήμων

  • Ωρα 11.00 Ομιλία Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη

  • Ωρα 11.15 Επαρση Σημαίας

  • Ωρα 11.20 Μικρασιάτικα Τραγούδια από την Δημοτική Χορωδία Μεγάρων

  • Ωρα 11.40 πέρας τελετής.

Published in Μεγαρέων

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ηρακλής Γκότσης: Απαιτείται μια παράταξη συνεργασίας για να ορθοποδήσει ο Δήμος Νέας Ιωνίας
Ηρακλής Γκότσης: Απαιτείται μια παράταξη συνεργασίας για να ορθοποδήσει ο Δήμος Νέας Ιωνίας
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο