Συμπληρώθηκαν δύο μέρες από το ρεπορτάζ της Έκφρασης για τον πευκώνα στο Παλαιό Ηράκλειο που ξεραίνεται και από τον υπεύθυνο για την κατάστασή του, τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής μέχρι στιγμής δεν έχει ειπωθεί (γραφτεί, ανακοινωθεί) τίποτα.
..
Σαν να μην υπάρχει γεγονός.
Την ώρα που εκδίδουν δελτία τύπου, με το απαραίτητο πάντα στο τέλος “...σε δήλωσή του ο Δήμαρχος της πόλης αναφέρει….” όταν ακόμα δεν έχουν τίποτα να πουν, (όπως αυτό ΕΔΩ) για ένα τέτοιο περιβαλλοντικό ατόπημα “ποιούν την νήσσαν”.
Αναμείναμε να περάσει το Σαββατοκύριακο, λόγω θερινής ραστώνης μπορεί το σύστημα να υπολειτουργεί, αλλά ούτε τη Δευτέρα ακούσαμε την επίσημη εκδοχή του Δήμου
Το μόνο που υπήρξε ήταν ένα σχόλιο σε ανάρτηση της Έκφρασης του Αντιδημάρχου Πρασίνου Χ. Τσουλουχά, όπου δηλώνει ότι ¨θα προσπαθήσουμε να ξαναγίνει χώρος πρασίνου”

