Δύο εκδηλώσεις σήμερα από τη «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

Εκδήλωση για την ανάδειξη των προβλημάτων των ΑμεΑ και βραδιά νεολαίας διοργανώνει η «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» σήμερα, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΕΝΕΕΓΥΛ (Πίνδου 27, Αγία Παρασκευή), με τίτλο «ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ. ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ.», ενώ η δεύτερη στο café Payaso (Αγίου Ιωάννου 100), στις 21:00.

Η «Νέα Αρχή» αναφέρει για την εκδήλωση για τις ανάγκες των ΑμεΑ τα παρακάτω:

Μία σύγχρονη και ανθρώπινη κοινωνία που σέβεται τον εαυτό της, το αποδεικνύει με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με αναπηρία.

Και αυτός ο σεβασμός αποτελεί το θεμέλιο ενός οικοδομήματος φροντίδας και στήριξης που ξεκινά από την οικογένεια, το σχολείο και την εκπαιδευτική κοινότητα και επεκτείνεται σε κάθε δομή, σε κάθε Φορέα, σε κάθε Οργανισμό.

Η Νέα Αρχή για την Αγ. Παρασκευή με επικεφαλής τον Γ. Οικονόμου και τα δραστήρια Μέλη της, θέτει ως επίκεντρο του Προγράμματός της τον Άνθρωπο.

ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ να δημιουργήσει μια Πόλη Φροντίδας και Στήριξης με Μέριμνα για όλες τις κοινωνικές ομάδες. Είναι ένας στόχος βαθύτατα ανθρωποκεντρικός και κοινωνικά ανεκτίμητος.

Για τον σκοπό αυτό, η Νέα Αρχή για την Αγ. Παρασκευή σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων και το ΕΝΕΕΓΥΛ Αγ. Παρασκευής διοργανώνει και σας προσκαλεί στην εκδήλωση: ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ. ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ για την ανάδειξη των προβλημάτων των ΑΜΕΑ, την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας προς τα άτομα με αυτισμό και νοητική στέρηση και την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων ΕΝΕΕΓΥΛ (Πίνδου 27, Αγία Παρασκευή).

Οργάνωση – Συντονισμός:

Νατάσα Σοφού-Φώφη Κουτεβίνη

Το κάλεσμα της βραδιάς νεολαίας

Προσκαλούμε τους νέους και τις νέες της πόλης μας σε μια όμορφη βραδιά στο café Payaso (Αγίου Ιωάννου 100), την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00.

Συζητάμε και σχεδιάζουμε το μέλλον της πόλης με τους νέους, για τους νέους.

Για μια πόλη πρότυπο, όπως αξίζει στη νέα γενιά.