Δύναμη Ανάπτυξης: Απαξιώνει το Δημοτικό Συμβούλιο ο κ.Μπουρνούς - EKFRASI.net

Δύναμη Ανάπτυξης: Απαξιώνει το Δημοτικό Συμβούλιο ο κ.Μπουρνούς

Από το γραφείο τύπου της Δύναμης Ανάπτυξης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Τραγικός ο κ. Μπουρνούς, καθώς ζητάει από τους δημοτικούς συμβούλους να ψηφίσουν για θέματα χωρίς να έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να λάβουν μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Όταν ο Ανδρέας Βασιλόπουλος ζητεί διευκρινίσεις για ένα θέμα πριν ψηφίσει, το κάνει επειδή θέλει να διασφαλίσει ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή απόφαση, εκπροσωπώντας αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν.

Πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες ότι η συμπεριφορά του κ. Μπουρνούς εντός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου κατά την διάρκεια της συνεδρίασης δεν είναι μόνο αυταρχική, αλλά αντίκειται και στις αρχές της διαφάνειας και της λογοδοσίας.

Στηρίξτε τη «Δύναμη Ανάπτυξης», για να επανέλθει η Δημοκρατία, η διαφάνεια και η λογοδοσία εντός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου.

Επικαιρότητα

Εθελοντές εκπαιδευτικούς για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου καλεί ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Εθελοντές εκπαιδευτικούς για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου κατά τη σχολική περίοδο 2025 – 26 καλεί ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, σύμφωνα με