Δύναμη Ανάπτυξης: Δεν θα μάθουμε ποτέ αν το πεζοδρόμιο του 1ου- 4ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας είναι δωρεά από τo “Lidl” - EKFRASI.net

Δύναμη Ανάπτυξης: Δεν θα μάθουμε ποτέ αν το πεζοδρόμιο του 1ου- 4ου Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας είναι δωρεά από τo “Lidl”

|||

         Στην επίκαιρη ερώτηση Βασιλόπουλου για το εάν τα πεζοδρόμια έξω από το 1ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας είναι δωρεά από τα “Lidl” ανέλαβε να απαντήσει ο αντιδήμαρχος κ.Πάντζας…μη απαντώντας – Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της “Δύναμης Ανάπτυξης”

 

        Από το γραφείο τύπου της “Δύναμης Ανάπτυξης” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

       Η ερώτηση του Υποψηφίου Δημάρχου Ανδρέα Βασιλόπουλου στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν σαφής (εδώ) και αφορούσε την ανακατασκευή του πεζοδρομίου που βρίσκεται στο 1ο – 4ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας, επί της Λεωφ. Χρυσοστόμου Σμύρνης.

   
      Ερώτηση Α. Βασιλόπουλου:
 
 
     “Επειδή ακούστηκε ότι το έργο χρηματοδοτείται από το “Lidl”, θα ήθελα κάποιος να μου απαντήσει – από τους Αντιδημάρχους – εάν αυτό έχει περάσει από την οικονομική επιτροπή ως δωρεά για να μπορέσει να εκτελεστεί και ποιος έδωσε την άδεια να γίνει αυτό το έργο;”
 
 
      Ο λόγος δόθηκε στον Αντιδήμαρχο κ. Πάντζα, προκειμένου να απαντήσει στην ερώτηση του Α. Βασιλόπουλου (εδώ). Ο Αντιδήμαρχος είπε κυριολεκτικά ότι ήθελε στην υποτιθέμενη απάντησή του, χωρίς καμμία απολύτως αναφορά στο ερώτημα του Α. Βασιλόπουλου περί της δωρεάς του “Lidl”. Όταν ο Α. Βασιλόπουλος με ήρεμη φωνή επανήλθε λέγοντας «αναφέρεστε στο πεζοδρόμιο μπροστά από τα σχολεία;», ο κ. Πάντζας υψώνοντας την φωνή του και φανερά εκνευρισμένος συνέχισε να λέει τα δικά του, χωρίς ποτέ να απαντήσει εάν το πεζοδρόμιο μπροστά από το 1ο – 4ο Δημοτικό Σχολείο ανακατασκευάστηκε με δωρεά του “Lidl”.
 
 
      Συνειδητοποιεί άραγε ο κ. Δήμαρχος ότι με αυτή την τακτική των «θολών» απαντήσεων, των υπεκφυγών και του αποπροσανατολισμού που ακολουθούν ορισμένοι Αντιδήμαρχοί του, εκθέτουν τον ίδιο ή να υποθέσουμε – ακόμη χειρότερα – ότι αυτή είναι η τακτική της δημοτικής αρχής; 

Επικαιρότητα

Σαρωτικές αλλαγές στους Δήμους πρότεινε ο Θ. Λιβάνιος στην ΚΕΔΕ - «Βόμβα» για τις δημοτικές εκλογές

Θ. Λιβάνιος: Εξετάζονται ψηφιακά τμήματα για ετεροδημότες στις αυτοδιοικητικές εκλογές 

Τις αλλαγές της κυβέρνησης στις εκλογές παρουσίασε ο υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, εξηγώντας τον τρόπο που θα εισαχθεί η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψήφου.  Αρχικά, αναφερόμενος στην

Ισραήλ: Η ΑΙ μπέρδεψε το “πάρκο αστυνομίας” με την αστυνομία και χτύπησαν αμάχους στην Τεχεράνη

Το Ισραήλ ενδέχεται να χρησιμοποιεί ένα σύστημα στόχευσης βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη με ελάχιστη ανθρώπινη εποπτεία, κάνοντας συγκρίσεις μεταξύ των επιθέσεων στη Γάζα και στην