Δήμος Βύρωνα: Επανέναρξη παραστάσεων για τη “Μικρή Σκηνή”

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Βύρωνα εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Το μικρό φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου, η Μικρή Σκηνή -που συμπληρώνει φέτος 35 χρόνια ζωής- ανοίγει τις πύλες του μετά από δυο χρόνια ηχηρής απουσίας λόγω της πανδημίας, περιμένοντας τους μικρούς μας φίλους με ένα πρόγραμμα αυξημένων απαιτήσεων και υψηλών αισθητικών προδιαγραφών.

Οι παραστάσεις θα γίνονται τα Σαββατοκύριακα, από 18 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου, στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Ελβετία” (Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για την επανέναρξη των παραστάσεων της “Μικρής Σκηνής” η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς Λεμονιά Κλωνάρη, ανέφερε:

“Με περισσότερο μεράκι από ποτέ και μεγάλη λαχτάρα για τα όμορφα πράγματα που στερηθήκαμε, αλλά ποτέ δεν ξεχάσαμε, ανοίγουμε επιτέλους ξανά την αυλαία της «Μικρής σκηνής». Μετά από 2 χρόνια σιωπής – εξαιτίας των μέτρων κατά της πανδημίας- ο ανακαινισμένος δημοτικός κινηματογράφος «Νέα Ελβετία» ονειρευόμαστε να γεμίσει και πάλι με φωνές παιδιών, γέλια, τραγούδια και χειροκροτήματα. Οι κατάμεστες φέτος θεατρικές σκηνές της Αθήνας δείχνουν ότι «διψάμε» για πολιτισμό. Ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια. Είναι ανάγκη! Επομένως ευθύνη και χαρά μας να φροντίσουμε να έχουν πρόσβαση σ’ αυτόν όλα τα παιδιά”.

Το πρόγραμμα της «Μικρής Σκηνής» περιλαμβάνει:

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, ώρα 5.00 μ.μ.

KΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ «Ο Εγωιστής Γίγαντας»

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, ώρα 11.00 π.μ.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ «Το Γαϊτανάκι»

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, ώρα 5.00 μ.μ.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Οι μύθοι μας τ΄ αστέρια μας»

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, ώρα 11.00 μ.μ.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η Έμπνευση μου είπε παραμύθια να σας πω»

Κυριακή 5 Μαρτίου, ώρα 11.00 μ.μ.

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ «Ο Καραγκιόζης και ο δράκος της δεξαμενής»

Πληροφορίες:
Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Βύρωνα

Ευαγγελικής  Σχολής 26, 16232 Βύρωνας 6ος  Ορ.

Τ: 210 7609340-350, F: 210 7664440