Δήμος Βριλησσίων: Πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ -ΑμεΑ Κρίκος

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Βριλησσίων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ -ΑμεΑ Κρίκος ΟΚΠΑ, την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, στην αίθουσα ‘Μουσών’ του Πνευματικού Κέντρου.

 

Οι εξυπηρετούμενοι του ΚΔΑΠ – ΑμεΑ παρουσίασαν μια μουσικοχορευτική παράσταση εμπνευσμένη από τον ελληνικό κινηματογράφο υπό την καθοδήγηση της χοροθεραπεύτριας κας Ι. Κουτσούκου και της γυμνάστριας κας Α. Ξυδιά.

Ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Βαφειάδης παρακολούθησε την παράσταση και δήλωσε: ‘Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους εκπαιδευτές τους. Η σημασία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών είναι πολύ μεγάλη, καθώς με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται η ενσωμάτωση των ανθρώπων με αναπηρίες στην κοινωνική και οικονομική ζωή, βελτιώνοντας την ποιότητα της καθημερινότητάς τους και στηρίζοντας παράλληλα και τις οικογένειες τους’.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γ. Κεχρής, η Αντιδ/ρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας & Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔΒ κα Αρσένη-Λάμπρου Βoύλα, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων κ.α.