Δήμος Μεταμόρφωσης: Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ενημέρωσης για τον παιδικό καρκίνο

Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Μεταμόρφωσης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου η εκδήλωση του Δήμου Μεταμόρφωσης για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τον παιδικό καρκίνο και τους εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Μια εκδήλωση στην οποία παρέστησαν ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Γιάννης Κεχρής, ο Αντιδήμαρχος Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Πάνος Λουσίδης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Στέλιος Σαριδάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Καραβάκος και Κώστας Κολοβός, ο Πρόεδρος του Κωστάκης Μεσογίτης, Πέρρος Ραπανάκης, η Πρόεδρος του Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία Ενιαίο Παράρτημα ΝΙΦΗΜ, Ελισάβετ Γεωργιάδου καθώς και η πρώην Υπουργός, Μιλένα Αποστολάκη.

Μια εκδήλωση γεμάτη ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, μεταξύ των οποίων από τις εξαιρετικές ιατρούς, κα Άννα Παισίου, Αιμοταλόγο από Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” και την κα Ελένη Δανά, Ογκολόγο Παιδιάτρο από Νοσοκομείο Μητέρα, η οποία πλαισιώθηκε  από την παιδική χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου και την Εφηβική Χορωδία των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσες και όσους δήλωσαν το “παρών” στη συγκεκριμένη εκδήλωση και ιδιαίτερα όσους εγγράφηκαν ως εθελοντές δότες μυελού των οστών.