Δήμος Μπροστά+:Μηδενικό αίσθημα σεβασμού στην εθνική τραγωδία 

Καταγγέλλει η παράταξη Ψυχάλη τόσο τους υπεύθυνους του ΠΕ.Α.Π. όσο και συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο ότι την ώρα που μισή Ελλάδα βρίσκεται κάτω από τις λάσπες και θρηνεί νεκρούς,αυτοί συνεχίζουν να πραγματοποιούν φιέστες και εκδηλώσεις με χορούς και τραγούδια μη συναισθανόμενοι το κλίμα πένθους – Ανακοίνωση του γραφείου τύπου

Από το γραφείο τύπου της “Δήμος Μπροστά+” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Σεβόμενοι τις πληγές που έχει υποστεί η πατρίδα μας από την θεομηνία Daniel οφείλουμε να δείχνουμε τον σεβασμό μας και όχι μόνο τον λέμε. Τούτο το αναφέρουμε γιατί ενώ ακόμα η χώρα δεν έχει καταγράψει τις απίστευτες σε έκταση απώλειες τόσο σε ανθρώπινες ζωές, όσο και σε φυσικό, περιβαλλοντικό κεφάλαιο, καθώς και σε υποδομές, ορισμένοι μπροστά στον προσπορισμό του οποιουδήποτε εφήμερου εκλογικού κέρδους δεν διστάζουν επ ουδενί να πραγματοποιήσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις. 

Ο λόγος για την πολιτιστική εκδήλωση με τραγούδια και χορούς που πραγματοποιήθηκε στο άλσος Βαρβαρέσου από το ΠΕΑΠ και την πρόεδρο του κυρία Κική Νικολαροπούλου, αδιαφορώντας για το σοβαρότατο πλήγμα που έχει δεχτεί η πατρίδα μας. Η κυρία Νικολαροπούλου αντί να αναλογιστεί το πολιτικά και ηθικά ορθό, το οποίο και στοιχειωδώς θα ήταν η αναβολή της συγκεκριμένης εκδήλωσης προτίμησε να την πραγματοποιήσει προφανώς έχοντας εντάξει τις εκδηλώσεις του Δήμου στο προεκλογικό αγώνα τόσο της ίδιας όσο και  του εκλεκτού υποψήφιου δημάρχου της.  

Δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό όταν μόλις την Πέμπτη 07/09 ο εξ Αθηνών εκλεκτός υποψήφιος δήμαρχος δεν δίστασε όταν η χώρα μετρούσε νεκρούς από την θεομηνία να κάνει και ο ίδιος προεκλογική ομιλία και φιέστες στο Δημοτικό Θέατρο, την στιγμή που το σύνολο των αυτοδιοικητικών παρατάξεων στη χώρα μας είχαν ήδη αναβάλει οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη εκδήλωση.  

Η πρώτη μας δέσμευση από την ίδρυση της παράταξης μας ήταν και παραμένει να είναι ότι μπροστά στο οποιοδήποτε εκλογικό κέρδος δεν θα χάσουμε ακόμα και τα τελευταία ψήγματα αξιοπρέπειας και πολιτικής ηθικής, όπως δυστυχώς είναι ξεκάθαρο ότι κάνουν κάποιοι άλλοι, επαναλαμβάνοντας τόσο γρήγορα και τόσο διεξοδικά το ότι το ίδιο είχαν πράξει την 1η Φεβρουαρίου 2023 όταν στο δημοτικό θέατρο είχαν πραγματοποιήσει προεκλογική φιέστα δύο μόλις ημέρες μετά από τον τραγικό θάνατο δύο πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας από πτώση του πολεμικού αεροσκάφους.