Δήμος Μπροστά+: στην παρουσίαση βιβλίου «Τα πλοία του Αγώνα» 

.

Στην παρουσίαση του βιβλίου «1821: Τα πλοία του Αγώνα», του ιστορικού και Ερευνητή Ιωάννη Χειμωνάκου παραβρέθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης και τα στελέχη της παράταξης Δήμος Μπροστά+, Βασίλης Γρυλλής και Χαράλαμπος Καρανάσος. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης .

.

Στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση που διοργάνωσε το ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για την παρουσίαση του βιβλίου «1821: Τα πλοία του Αγώνα», του ιστορικού και Ερευνητή Ιωάννη Χειμωνάκου παραβρέθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Μάριος Ψυχάλης και τα στελέχη της παράταξης, Βασίλης Γρυλλής και Χαράλαμπος Καρανάσος.

.

Ομιλητές ήταν συγγραφέας του βιβλίου, ιστορικός και Ερευνητής Ιωάννης Χειμωνάκος και ο Υποναύαρχος ε.α. Π.Ν. κ. Συμεών Κωνσταντινίδης, ενώ επιστολή έστειλε ο Φιλόλογος, λογοτέχνης και εκδότης, κ. Πλούταρχος Πάστρας.

.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

.

«Είναι πάντα πολύ ενδιαφέρον να μαθαίνουμε πτυχές της νεότερης Ιστορίας της πατρίδας μας. Αυτές τις μέρες, με αφορμή την επέτειο της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης, τα μηνύματα του Αγώνα είναι πάντα επίκαιρα και μας θυμίζουν ότι κάποτε μια χούφτα άνθρωποι, με μόνο κίνητρο την αγάπη τους για την πατρίδα, ενώθηκαν και έγραψαν την πιο λαμπρή σελίδα της Ιστορίας μας.

.

Οφείλουμε να κρατάμε τη μνήμη τους ζωντανή και να ακολουθούμε το φωτεινό παράδειγμά τους. Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο ΚΟΙ.Π.Α.Π., Παναγιώτη Μπόλλα, για αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση, καθώς επίσης στον προσκεκλημένο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Συμεών Κωνσταντινίδη, αλλά και στην στην Σοφία Γουναροπούλου για τον εξαιρετικό συντονισμό της συζήτησης.

.

Είμαστε πάντα στο πλευρό κάθε πρωτοβουλίας που προωθεί τον Πολιτισμό και την διατήρηση της ιστορικής μνήμης».