Δήμος Μπροστά+: Πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια της παράταξης

|||

|||

          Από το γραφείο τύπου της παράταξης “Δήμος Μπροστά+” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

        Την Κυριακή 27/11/2022 πραγματοποιήθηκε ολομέλεια της δημοτικής παράταξης «δήμος μπροστά+» στην αίθουσα Μ. Αναγνωστάκης. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η οργάνωση του προεκλογικού αγώνα, καθώς επίσης και η αποτύπωση των δώδεκα βασικών προγραμματικών αξόνων.

 

        Κατά την αρχική τοποθέτηση του υποψήφιου Δημάρχου Μάριου Ψυχάλη αναδείχθηκαν οι δώδεκα βασικοί πυλώνες του προγράμματος, δίνοντας έμφαση στις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης και την ποιότητα ζωής. Στην συνέχεια παρουσιάστηκε ο αυτοδιοικητικός βηματισμός, με πρώτο σταθμό στις 14/12/2022, που θα παρουσιαστούν οι προτάσεις της δημοτικής παράταξης στο πεδίο της «Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας». Βεβαίως, σημειώθηκε ότι το πρόγραμμα θα παρουσιάζεται σταδιακά, μέχρι τον Μάρτιο, ενώ τον Απρίλιο θα διεξαχθεί η πρώτη αυτοδιοικητική ημερίδα με την συμμετοχή αιρετών πρώτου και δεύτερου βαθμού, με σκοπό την παρουσίαση του προγράμματος.

 

        Μετά την παρουσίαση των 12 βασικών πυλώνων, τοποθετήθηκαν οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, τα μέλη στα Διοικητικά Συμβούλια, καθώς επίσης οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, αλλά και στελέχη της παράταξης.

 

     Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε τόσο από τον υποψήφιο Δήμαρχο, όσο και από στελέχη της παράταξης, στην διεύρυνση της παράταξης, με την συμμετοχή στελεχών που υιοθετούν τις προγραμματικές θέσεις, τόσο από την δημοτική Αρχή, όπως επίσης και από τις παρατάξεις την αντιπολίτευσης. Προς τούτο, θα δημοσιευθούν άμεσα οι δώδεκα στρατηγικοί πυλώνες του προγράμματος «Ο Δήμος αλλάζει, πάμε Μπροστά», ενώ υιοθετήθηκε από την ολομέλεια της παράταξης το κάτωθι ψήφισμα.

 

     «Η παράταξη «δήμος μπροστά+» δημοσιοποιεί τους δώδεκα βασικούς προγραμματικούς άξονες και καλεί το σύνολο των υγειών – προοδευτικών – αδέσμευτων & ανεξάρτητων αυτοδιοικητικών δυνάμεων σε συστράτευση με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον Δήμο μας, εδώ και δεκαετίες».