Δήμος Αγίου Δημητρίου: Συνεχίζεται μέχρι τις 25 Αυγούστου το Open Air Film Festival “Στρογγυλό” - EKFRASI.net

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Συνεχίζεται μέχρι τις 25 Αυγούστου το Open Air Film Festival “Στρογγυλό”

|||
|||

         Από το γραφείο τύπου του Δήμου Αγίου Δημητρίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

         Το καλοκαίρι στον Άγιο Δημήτριο είναι δροσερό, ανάλαφρο και πάνω απ’ όλα σινεφίλ, αφού μέχρι τις 25 Αυγούστου συνεχίζεται το Open Air Film Festival Stroggylo, το εξαιρετικό και ΔΩΡΕΑΝ φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου, που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία την 1η Ιουλίου. Κάθε μέρα μας οδηγεί σε μια μαγική κινηματογραφική βραδιά!

Καλοκαιρινές νύχτες γεμάτες με προσεκτικά επιλεγμένες ταινίες από ένα ευρύ φάσμα δημιουργών, χωρών και ειδών κινηματογράφου που ικανοποιούν όλα τα ενδιαφέροντα, τις ηλικίες και τις προτιμήσεις.

 

        Και στο φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ αποτυπώνεται η υψηλή αισθητική και γνώση της κινηματογραφικής ομάδας του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου μας που το επιμελείται κάθε χρόνο με ξεχωριστή ενέργεια και αγάπη.

 

       Κάθε βράδυ κι ένα διαφορετικό φιλμ από το σύγχρονο αλλά και τον κλασικό κινηματογράφο θα μας περιμένει, πάντα με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ, στο αίθριο του εμβληματικού Στρογγυλού σχολείου.

 

       Η συμμετοχή είναι δωρεάν

 

      Συνεχίζεται και το Cine Kids Festival 

 

      Συνεχίζεται, με τεράστια επιτυχία, και το Παιδικό Θερινό Σινεμά “Cine Kids Festival”, κάθε Κυριακή από τις 3 Ιουλίου έως και τις 14 Αυγούστου. Φέτος φιλοξενείται στο δροσερό χώρο του Πάρκου Ασυρμάτου! 

Επικαιρότητα

Γ. Παπαδημητρίου: Το κυκλοφοριακό χάος στο Ηράκλειο θα συνεχιστεί και μετά τα έργα (video)

Δήλωση του επικεφαλής του “Ηράκλειο Πολιτών” Γιώργου Παπαδημητρίου για τα κυκλοφοριακά προβλήματα του Ηρακλείου: Όπου βρεθούμε οι συνδημότες μας επισημαίνουν το τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα που

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα δικογραφία για Αθανασίου και Χατζηβασιλείου - Πότε θα συζητήσει η Επιτροπή Δεοντολογίας

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέα δικογραφία για Αθανασίου και Χατζηβασιλείου – Πότε θα συζητήσει η Επιτροπή Δεοντολογίας

Συνεχίζονται οι εξελίξεις με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς διαβιβάστηκε στη Βουλή συμπληρωματική δικογραφία που αφορά τον βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπο Αθανασίου, και