Δήμος Αγίου Δημητρίου : Παγκόσμια Ημέρα Ζώων – Ημέρες Γιορτής! Φιλοζωικό Bazaar

|||

|||

..

..

..

 

 Οκτωβρίου  Παγκόσμια Ημέρα Ζώων  Ημέρες Γιορτής! Σέβομαι και προστατεύω τα ζώα! Υιοθετώ δεν αγοράζω!

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα των ζώων, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με το Προστατεύω & Φροντίζω – Δίκτυο Ζωόφιλων Αγ. Δημητρίου και το φιλοζωικό σωματείο SCARS – Second Chance Animal Rescue Society, Greece διοργανώνουν διήμερο γιορτής με στόχο την ευαισθητοποίηση για τα δικαιώματα των ζώων, την ενίσχυση των αδέσποτων ζώων της πόλης και την προώθηση τετράποδων φίλων της περιοχής προς υιοθεσία!

 

Σάββατο & Κυριακή 08-09 Οκτωβρίου, από τις 11.0 έως τις 15.00, Πλατεία Αλέκου Παναγούλη0 (δίπλα στο σταθμό μετρό  ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΛ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ).

 
Φιλοζωικό Bazaar  Ημέρες υιοθεσίας  Δημιουργικές δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για κάθε ηλικία!

 

Με πλήθος δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους, αλλά και χαρούμενα μουσουδάκια που αναζητούν μια παντοτινή οικογένεια!

 

 BAZAAR για την οικονομική υποστήριξη των αδέσποτων ζώων της περιοχής! Υπέροχα αντικείμενα για όλες τις ηλικίες!
 

 

Ημέρες Υιοθεσίας  Θα υπάρχουν σκυλάκια, ενήλικα και κουτάβια, και γατάκια του Δήμου Αγίου Δημητρίου και του Δήμου Δάφνης -Υμηττού προς υιοθεσία!

 

 Τοίχος υιοθεσίας με γατούλες! Αφίσες με γατάκια της περιοχής που ψάχνουν υιοθεσία!

 

 Δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά! Ζωγραφική, face painting, φιλοζωική εκπαίδευση!

 

 Φιλοζωική ενημέρωση για ενήλικες!

 

Καλάθι δωρεών για τα αδεσποτάκια της περιοχής! Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αναλώσιμα για τα ζωάκια που φιλοξενούνται από εθελοντές σε σπίτια! Η ανάγκη αφορά κυρίως σε αντιπαρασιτικά (αμπούλες , χάπια, σπρέυ, πάστες) για σκυλάκια και γάτες, καθώς επίσης και σε κλινικές τροφές! (gastro, i/d , recovery, κ.λπ.)

 

Δείτε ακόμη:Διακοπές ρεύματος σε Ηράκλειο και Χαλάνδρι το Σάββατο