Δήλωση για το αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει δυναμικά και είναι ξανά εδώ και στη πόλη μας τη Μεταμόρφωση !

Αγαπητές-οί φίλες-οι.

Με το κλείσιμο της Κυριακάτικης κάλπης στην πόλη μας την Μεταμόρφωση, 1.251 συμπολίτες μας με την ψήφο τους, πίστεψαν στην ανανέωση και το νέο ΠΑΣΟΚ κι έδωσαν ηχηρό πολιτικό μήνυμα αλλαγής καταγράφοντας έτσι το 2ο υψηλότερο ποσοστό για το Κίνημα μας στο βόρειο τομέα.

Με όλους αυτούς τους συμπολίτες μας από κοινού, θα αγωνιστούμε με αίσθημα ευθύνης για την ανατροπή της συντήρησης και του λαϊκισμού, καθώς επίσης θα σταθούμε απέναντι σε κάθε  αναχρονιστική πολιτική λογική και ετερόκλητους  συσχετισμούς!

Το συγκεκριμένο αυτό αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Μαΐου 2023 σηματοδοτεί τη μεγάλη ευκαιρία, έτσι ώστε το Κίνημα μας να ξαναγίνει ο πρωταγωνιστής στα νέα πολιτικά δεδομένα όπως αυτά ήδη διαμορφώνονται.

Η ειλικρινής και ξεκάθαρη σχέση της Δημοκρατικής Παράταξης με την κοινωνία στη νέα αυτή εποχή και ο ουσιαστικός προγραμματικός μας λόγος, καταξιώνουν και πάλι το ΠΑΣΟΚ στην συνείδηση όλων των Ελλήνων πολιτών!

Γι αυτό και καλούμε κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη της Μεταμόρφωσης, με την συμμετοχή του στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου και την ψήφο του στο ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρο του Νίκο Ανδρουλάκη, να δώσουν δυνατή απάντηση στον λαϊκισμό και σε κάθε μορφή ηγεμονικής και καθεστωτικής πολιτικής επιλογής! 

Στη νέα αυτή εποχή, με το νέο και ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ, θα είμαστε όλοι παρόντες!