“Διεύρυνση” με φασίστες καταγγέλλει η ΛΑ.Σ

Το συνδυασμό του Βασίλη Χριστοδούλου για διεύρυνση με υποψήφιο “με φασιστική δράση” καταγγέλλει η ΛΑ.Σ

Η ανακοίνωση:

Στο ψηφοδέλτιο του Β. Χριστοδούλου βρίσκεται ο γνωστός -εδώ και τουλάχιστον μια 10ετία- για τη φασιστική του δράση Αλέξανδρος Τσάνης. Ο συγκεκριμένος έχει διετελέσει κατά καιρούς εκλογικός αντιπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ενώ έχει δώσει το “παρών” σε διάφορες αντιδραστικές, σκοταδιστικές και φασιστικές συνάξεις. Σε αναρτήσεις του, μεταξύ άλλων, γράφει πως: «οι κυβερνήσεις δείχνουν ανοχή στους συμμορίτες» και πως «το ΚΚΕ πρέπει να βγει εκτός νόμου». Βγάζει όλο το εμετικό του μίσος για τις πιο ένδοξες σελίδες του λαού μας, δηλαδή για τον αγώνα του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ ενάντια στους ναζί, λέγοντας πως: «το ΚΚΕ εγκαινιάζει μνημεία σε όλη τη χώρα και πως για αυτό πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας».

..

Μετά από αυτήν την «πλούσια» σταδιοδρομία, το μόνο που μπορούμε να πούμε στον συνδυασμό του Β. Χριστοδούλου, που όπως λέει «ξέρει και μπορεί», είναι …εις ανώτερα. Το τέλος του κατήφορου δεν έχει πάτο, ειδικά όταν βρεθείς στον φασιστικό βούρκο!

..

Τους ξεκαθαρίζουμε: Στην προσφυγούπολη της Νέας Ιωνίας δε χωράνε φασίστες, αλλά και όσοι τους ανέχονται, πόσο μάλλον τους ξεπλένουν βάζοντάς τους στα ψηφοδέλτιά τους.

..

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τους εργατικούς – λαϊκούς ανθρώπους του δήμου μας να βγάλουν συμπεράσματα και από αυτήν την εξέλιξη. Ακόμη και αυτοί που είχαν αποφασίσει να στηρίξουν τον Β. Χριστοδούλου μπορούν σήμερα κιόλας να τον εγκαταλείψουν. Χρέος κάθε ανθρώπου, που σέβεται τον εαυτό του και την ιστορία του τόπου του, είναι να απομονώσει τον φασισμό, τον ρατσισμό και όλους τους εκπροσώπους του, φανερούς και κρυφούς. Να μην επιτρέψει να εκλεγούν τέτοια «λουλούδια» στο δημοτικό συμβούλιο. Να στηρίξει τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, τη σταθερή, σίγουρη, αγωνιστική και αληθινά αντιφασιστική δύναμη. Να την εκλέξει δημοτική αρχή στη Νέα Ιωνία για να έχει δίπλα του έναν σύμμαχο απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική.

..

Στη γειτονιά του Μπλόκου της Καλογρέζας, που το 2024 κλείνουν 80 χρόνια από εκείνον τον Μάρτη του 1944, συνεχίζουμε και πολεμάμε τον φασισμό, αυτό το μαντρόσκυλο του συστήματος. Όπως και τότε νικητής θα βγει ο λαός και όχι οι σύγχρονοι ταγματασφαλίτες.

..