Ναυάγιο στην Πύλο: Διεγράφη από τη ΝΔ ο Σπ. Κρικέτος (video)

Η Νέα Δημοκρατία διέγραψε από τα ψηφοδέλτια της τον Σπήλιο Κρικέτο μετά τις δηλώσεις του περί μεταναστών που «κλέβουν», «δεν δουλεύουν» και γεμίζουν τα αστυνομικά τμήματα.

Σε συζήτηση για το ναυάγιο στην Πύλο ο πρώην υποψήφιος του κόμματος υποστήριξε ότι μετανάστες και πρόσφυγες «είναι σε κλοπές κάθε ημέρα οι περισσότεροι και είναι γεμάτα τα αστυνομικά τμήματα».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν αυτοί οι άνθρωποι που πνίγηκαν ανοιχτά της Πύλου, «έφταναν στη χώρα μας, θα κλέβανε, δεν θα δούλευαν και θα μένανε 15 σε μια γκαρσονιέρα

Ο ίδιος απάντησε ότι: «Οι προηγούμενοι που είχαν έρθει, που δεν πνίγηκαν, τι κάνανε; Αυτό κάνουν»!

Φυσικά οι δηλώσεις του έχουν ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη ο υποψήφιος βουλευτής, Σπήλιος Κρικέτος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία. Απόψεις , όπως αυτές που εξέφρασε ο Σπ. Κρικέτος δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας. Η κυβέρνηση της ΝΔ εφάρμοσε μια αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική, με φύλαξη των συνόρων αλλά με προστασία της ανθρώπινης ζωής, διασώζοντας χιλιάδες ανθρώπους που κινδυνεύαν στη θάλασσα και δίνοντας τέλος σε κολαστήρια όπως αυτό της Μόριας. Δηλώσεις μίσους και ρατσισμού είναι εκτός του αξιακού πλαισίου της ΝΔ».