Διαρροή ρεύματος σε παιδική χαρά στο Ηράκλειο (video)

«Από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιο παιδί σοβαρά», λένε οι γονείς για την παιδική χαρά στην οδό Ηρούς Κωνσταντοπούλου, τον γνωστό «Ερμή», στο Ηράκλειο Αττικής. Καταγγέλλουν πως δύο παιδιά χτυπήθηκαν από ρεύμα.

Όπως αναφέρουν, για πολύ καιρό τα καλώδια στις κολώνες του φωτισμού ήταν «γυμνά», καθώς έλειπαν τα προστατευτικά καπάκια. Μάλιστα, διαπίστωσαν πως οι κολώνες έχουν διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος. Έτσι δύο παιδιά και ένα κατοικίδιο χτυπήθηκαν από ρεύμα, όπως μας ενημέρωσαν.

Σύμφωνα με τους ίδιους, ο Δήμος Ηρακλείου γνωρίζει για το πρόβλημα και η μοναδική παρέμβαση ήταν να καλυφθούν προσωρινά τα καλώδια είτε με καπάκια είτε με ταινίες. Πολλές φορές έπρεπε οι ίδιοι οι γονείς να αναλάβουν την πρωτοβουλία να καλύψουν μόνοι τους με ταινίες τα καλώδια! Σα να μην έφταναν τα παραπάνω, όταν επικοινώνησαν με ανθρώπους του Δήμου ήρθαν αντιμέτωποι με ειρωνική και επιθετική συμπεριφορά.

Update: Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση των κατοίκων, αυτή τη στιγμή τα φώτα στην παιδική χαρά δεν λειτουργούν… τουλάχιστον δεν υπάρχει ζήτημα διαρροής. Το γεγονός επιβεβαιώνει τις ανησυχίες των κατοίκων και τη διαρροή.