Οι δήμαρχοι Αργυρόπουλης – Ελληνικού, Αγίας Παρασκευής, Καισαριανής, Βύρωνα, Ηλιούπολης, Δάφνης – Υμηττού και εκπρόσωποι των Δήμων Αθηναίων και Ζωγράφου συναντήθηκαν με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης Υμηττού (ΣΠΑΥ).

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης τονίζοντας πως «ο Υμηττός αποτελεί πολύτιμη περιβαλλοντική κληρονομιά, την οποία οφείλουμε να προστατεύουμε και να αναβαθμίζουμε».

Οι νέο-εκλεγέντες δήμαρχοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν πλήρη απολογισμό των δράσεων του ΣΠΑΥ το περασμένο διάστημα και να ενημερωθούν για τις προγραμματισμένες δράσεις της επόμενης περιόδου, όπως αναφέρει η παράταξη «Αλλάζουμε».

Μετά τη συνάντηση ο εκλεγμένος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής δήλωσε: «Είχαμε σήμερα από τον πρόεδρο του ΣΠΑΥ Γιάννη Κωνσταντάτο πλήρη ενημέρωση για τις δράσεις και τον προγραμματισμό του Συνδέσμου, για την οποία και τον ευχαριστούμε. Όπως έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη, για εμάς ο Υμηττός αποτελεί πολύτιμη περιβαλλοντική κληρονομιά, την οποία οφείλουμε να προστατεύουμε και να αναβαθμίζουμε, ώστε να την κληροδοτήσουμε ακέραια στις επόμενες γενιές. Στο πλαίσιο αυτό η συνεργασία μας με τον ΣΠΑΥ από την 1η Ιανουαρίου 2024, οπότε και θα αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής, θα είναι αδιάλειπτη και ουσιαστική».