Δενδροφύτευσης συνέχεια στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Συνέχεια στις δράσεις δενδροφύτευσης είχαμε στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου, αφαιρέθηκαν από την πλατεία Λυκόβρυσης οι τσιμεντένιες κολώνες που είχαν τοποθετηθεί πρόσφατα και στη θέση τους μπήκαν δέντρα, ενώ το πρόγραμμα δενδροφυτεύσεων θα συνεχιστεί και σε άλλες γειτονιές.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, η προστασία του περιβάλλοντος και η αντικατάσταση του «τσιμέντου» με επένδυση στη δημιουργία επιπλέον χώρων πρασίνου είναι βασική μας προτεραιότητα. Αυτό επιδιώκουμε σε κάθε ευκαιρία και αποδεικνύεται καθημερινά με μικρές ή μεγαλύτερες παρεμβάσεις.

Με αυτό το σκεπτικό, στο πλαίσιο του προγράμματος δενδροφύτευσης, στα σημεία όπου πρόσφατα απομακρύνθηκαν οι τσιμεντένιες κολώνες στην Πλατεία Λυκόβρυσης, τοποθετήθηκαν δέντρα, τα οποία ήδη έχουν προσφέρει σημαντική αισθητική και ποιοτική αναβάθμιση. Συγκεκριμένα, φυτεύτηκαν Λαγκουνάρια και Ίλεξ, ενώ η δράση θα συνεχιστεί σύντομα και σε άλλες γειτονιές τις πόλης.

Εφαρμόζουμε με πρόγραμμα και σχέδιο το θετικό περιβαλλοντικό ισοζύγιο, επενδύουμε στον πράσινο πνεύμονα, παρεμβαίνουμε και ομορφαίνουμε την πόλη μας!