Δενδροφύτευση στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης

Δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Λυκόβρυσης από το Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Η δράση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Λυκόβρυσης συνεχίστηκε η δράση δενδροφύτευσης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, το πρωί της Παρασκευής, 8 Μαρτίου 2024.

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της δημοτικής Αρχής για διατήρηση και αύξηση του περιβαλλοντικού ισοζυγίου, φυτεύτηκαν ακόμα έξι δέντρα, στο χώρο του σχολείου, ενώ τοποθετήθηκε και αυτόματο πότισμα για την φροντίδα τους.

Παρών ήταν και ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκη, Μάριος Ψυχάλης, συνοδευόμενος από τους εποπτεύοντες αντιδημάρχους Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Γιαννόπουλο και Καθημερινότητας και Συντήρησης Δημοτικών Υποδομών, Γιάννη Καλαμπαλίκη.

Αμέσως μετά, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

“Σήμερα συνεχίσαμε την δράση δενδροφύτευσης στο Δήμο μας, φυτεύοντας ακόμα έξι δέντρα, αυτή τη φορά στο προαύλιο του Γυμνασίου Λυκόβρυσης. Είναι σημαντικό για εμάς, οι μαθητές να δουν την προσπάθεια που γίνεται και να γίνουν και οι ίδιοι κοινωνοί της, συμβάλλοντας από την πλευρά τους, φροντίζοντας και εκείνοι το χώρο και το πράσινο της πόλης μας. Ως δημοτική Αρχή, έχουμε δεσμευθεί για το θετικό περιβαλλοντικό ισοζύγιο και ήδη το υλοποιούμε! Συνεχίζουμε να προσθέτουμε στον πράσινο πνεύμονα, φυσικό κεφάλαιο”.