Δεν έπεισε η ανακοίνωση Μυλωνάκη τους εργαζόμενους – Κανονικά η στάση εργασίας - EKFRASI.net

Δεν έπεισε η ανακοίνωση Μυλωνάκη τους εργαζόμενους – Κανονικά η στάση εργασίας

«Σαφής δικαίωση της υπαλλήλου – κόλαφος για Μυλωνάκη», λέει η «Νίκη Πολιτών»

Παρά την έκκληση Μυλωνάκη να αναθεωρήσουν την απόφασή τους, οι εργαζόμενοι του Δήμου Αγίας Παρασκευής προχωρούν σε στάση εργασίας την Τετάρτη 14 Μαΐου, από τις 07:00 έως τις 11:00, ενώ καλούν σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο στις 08:00.

Μετά τη διακομιδή εργαζόμενης στο νοσοκομείο με κρίση πανικού, ζητούν την απομάκρυνση του αντιδημάρχου Σ. Παπαμιχαήλ, τονίζοντας πως δε θα ανεχθούν «καμία προσβλητική, υποτιμητική και απαξιωτική συμπεριφορά».

Ακόμα ζητούν τη λήψη μέτρων για την «παύση συμπεριφορών εκφοβισμού από οπουδήποτε και αν προέρχονται», ενώ διεκδικούν την «άμεση στελέχωση όλων των υπηρεσιών με το απαιτούμενο μόνιμο προσωπικό για να μπορούν να λειτουργούν σύμφωνα με τις ανάγκες», και τη «μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις, με κρατική χρηματοδότηση». Τέλος, αγωνίζονται για την «κατάργηση της αντιδραστικής διάταξης Βορίδη» και τάσσονται ενάντια σε κάθε «ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών» και «αναπτυξιακό οργανισμό».

Επικαιρότητα

Χρ. Παπαντωνίου σε Ν. Μπάμπαλο: Πόσο χρόνο χρειάζεστε για να είμαστε σίγουροι ότι λέτε την αλήθεια; (video)

Αμφισβήτησε την αξιοπιστία των λεγομένων του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Νίκου Μπάμπαλου η εκπρόσωπος των κατοίκων της πλατείας Μανδηλαρά Χριστίνα Παπαντωνίου. Αιτία το γεγονός ότι πριν