Δεύτερη φωτιά μέσα σε τρεις ημέρες στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας! - EKFRASI.net

Δεύτερη φωτιά μέσα σε τρεις ημέρες στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας!

Πριν από δύο ημέρες, είχε ξεσπάσει φωτιά σε θάλαμο ασθενών της χειρουργικής κλινικής, αναδεικνύοντας άλλη μια δέσμη προβλημάτων στα νοσοκομεία της χώρας, σχετικά με την πυρασφάλεια και την πυροπροστασία.

Φωτιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα σε αποθηκευτικό χώρο στο ισόγειο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Αφού προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές, η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, χωρίς να μεταδοθεί σε άλλους χώρους του Νοσοκομείου.

Πρόκειται για τη δεύτερη πυρκαγιά το τελευταίο τριήμερο στο ίδιο νοσοκομείο.

Πριν από δύο ημέρες, είχε εκδηλωθεί φωτιά σε κλινοσκεπάσματα θαλάμου ασθενών της χειρουργικής κλινικής, στον δεύτερο όροφο, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί ο ίδιος, αλλά και γειτονικοί θάλαμοι.

Το νέο περιστατικό αναδεικνύει άλλη μία δέσμη προβλημάτων στα νοσοκομεία της χώρας, σχετικά με την πυρασφάλεια και την πυροπροστασία.

Επικαιρότητα

Μαζική κινητοποίηση εκπαιδευτικών στο υπουργείο Παιδείας

Μαζική κινητοποίηση Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο υπουργείο Παιδείας πραγματοποιήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου. Στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε με αίτημα την επίλυση των προβλημάτων

Αλλαγές στο πρόγραμμα αποκομιδής ογκωδών-κλαδεμάτων του Δήμου Βύρωνα

Αλλαγές στο πρόγραμμα αποκομιδής ογκωδών-κλαδεμάτων ανακοίνωσε η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Βύρωνα. Από τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2025, η αποκομιδή των συγκεκριμένων απορριμμάτων θα πραγματοποιείται