«Φτάνει πια….για δεκαετίες, μας αντιμετωπίζουν, όχι μόνο ως η πίσω αυλή της Αττικής αλλά και ως η πυριτιδαποθήκη της Αττικής και σε αυτή την αντιμετώπιση πρέπει να πούμε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ” ανέφερε στην παρέμβασή του ο Δημάρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος στην κινητοποίηση αποκλεισμού του δρόμου προς το Πέραμα, με αφορμή την πρόσφατη πυρκαγιά στα καζάνια του Περάματος.
- Στις γειτονιές μας δεν χωράνε ούτε οι εταιρείες πετρελαιοειδών ούτε η Oil One δίπλα στα σπίτια μας…
- για μας υπάρχει μόνο ένα αίτημα, να βρούμε όλοι μαζί ένα τρόπο να απομακρυνθούν αυτές οι εγκαταστάσεις δίπλα από τα σπίτια μας και να επιβάλουμε σε αυτούς που αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς να το κάνουν πράξη…»
- Να μας πουν τα κόμματα τη θέση τους για το θέμα ώστε να ξέρουμε πριν τις εκλογές ποιον θα στείλουμε στη Βουλή για να υπερασπιστεί τη θέση μας
- Οι γειτονιές μας δεν έχουν σύνορα.




