Χρ. Κυργιάκης: Από τύχη δεν είχαμε κάποιο σοβαρό τραυματισμό στο 5ο Γυμνάσιο (vid) - EKFRASI.net

Χρ. Κυργιάκης: Από τύχη δεν είχαμε κάποιο σοβαρό τραυματισμό στο 5ο Γυμνάσιο (vid)

Χρ. Κυργιάκης: Από τύχη δεν είχαμε κάποιο σοβαρό τραυματισμό στο 5ο Γυμνάσιο (vid)

«Έτυχε να λείπει η μαθήτρια από το πρώτο θρανίο που έπεσαν οι σοβάδες αρχικά», είπε ο πρόεδρος της Δ’ ΕΛΜΕ Χρήστος Κυργιάκης αναφερόμενος στις συνθήκες του επικίνδυνου συμβάντος στο 5ο Γυμνάσιο Ηρακλείου Αττικής.

Ο πρόεδρος της Δ’ ΕΛΜΕ σημείωσε πως και στα Τέμπη «τα σωματεία προειδοποιούσαν και δεν τους άκουγε κανείς και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα», τονίζοντας πως «από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί».

Στάθηκε επίσης στην ενημέρωση του Δημάρχου πως το σχολείο είχε ελεγχθεί. «Αν μετά από ελέγχους πέφτουν οι σοβάδες τι να πούμε; Ότι είμαστε από τύχη όρθιοι;», σχολίασε.

Κάλεσε, τέλος, σε κοινό αγώνα μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών «ώστε να μη ζήσουμε ξανά τέτοια περιστατικά».

Επικαιρότητα

Ηράκλειο είναι και εδώ, όχι Μαρούσι!

Αυτό είναι το σχόλιο του αναγνώστη της Έκφρασης που στέλνει τις φωτογρφίες που βλέπουμε από το τέρμα της οδού Ελ. Βενιζέλου στο Ηράκλειο. Προφανώς αναφέρεται