Χωρίς τηλεδιοίκηση από Άνω Λιόσια έως Κιάτο!

Εκτός λειτουργίας και οι τοπικοί πίνακες σε κάποιους σταθμούς. Σοβαρά προβλήματα καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΟΣΕ ένα χρόνο μετά το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης, ενημέρωσε πως η γραμμή από Άνω Λιόσια έως Κιάτο λειτουργεί χωρίς τηλεδιοίκηση και χωρίς πίνακες τοπικού χειρισμού σε σειρά σταθμών.

«Άρα οι σταθμάρχες βλέπουν όπως έβλεπε ο σταθμάρχης της Λάρισας την ημέρα του δυστυχήματος; Από τοπικό πίνακα;» τον ρώτησε η Μ. Αναστασοπούλου. «Ναι, αυτό γίνεται. Από την έξοδο των Άνω Λιοσίων, μέχρι την είσοδο του Κιάτου, δεν βλέπουν πλήρως…» απάντησε.

Πρόσθεσε επίσης πως χωρίς τηλεδιοίκηση και σηματοδότηση είναι και το κομμάτι από τον Πειραιά μέχρι την έξοδο της Αθήνας στους Αγίους Αναργύρους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν λειτουργούν οι τοπικοί πίνακες τουλάχιστον σε Νέα Πέραμο, Κινέτα, Αγίους Θεοδώρους και Κόρινθο. Σημείωσε επίσης ότι η υποβολή της αίτησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να χρηματοδοτηθεί το έργο ώστε να καλυφθεί αυτό το κομμάτι των 40χλμ.