Χάλασαν τα μικρόφωνα ή στίβειν δια της βλάβης; - EKFRASI.net

Χάλασαν τα μικρόφωνα ή στίβειν δια της βλάβης;

Ανδρέας Βασιλόπουλος για ΜΕΒΑ Πικερμίου

Διαφωνεί η τεχνική υπηρεσία για τη ΜΕΒΑ στο Πικέρμι, χάλασαν τα μικρόφωνα και αναβάλλεται η συνεδρίαση.

..

Ανακοίνωση του Ανδρέα Βασιλόπουλου

..

Όλοι καταλαβαίνουμε την αξία της τεκμηρίωσης του «κατεπείγοντος» για τα θέματα που έρχονται έκτακτα στο δημοτικό συμβούλιο, όταν τόσο εύκολα η απερχόμενη δημοτική αρχή αναβάλει τη συνεδρίαση με την «αιτιολογία» ότι χάλασαν τα μικρόφωνα.

..

Εάν το θεωρήσουμε δικαιολογία τότε πρόκειται περί ψεύδους. Εάν το θεωρήσουμε πραγματική αιτία, τότε περνάμε στην ανικανότητα ακόμα και να εκτελέσουν μία συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου.

..

Μένει να ελεγχθεί η αξιοπρέπεια των συμβούλων της επόμενης δημοτικής αρχής, ώστε να βάζουν «φρένο» στα πολλά εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα και να μην θέλουν να αιφνιδιάζουν για να παίρνουν αποφάσεις χωρίς χρόνο προετοιμασίας της αντιπολίτευσης.

..

Ένα είναι σίγουρο. Η παράταξή μας με τις πιέσεις, τις επιστολές στους αρμόδιους φορείς και τις τοποθετήσεις, απέδειξε την μεθόδευση, αλλά κυρίως την καταστροφή που θα προκαλέσει η δημιουργία ΜΕΒΑ στο Πικέρμι με αποτέλεσμα ακόμα και η εισήγηση της υπηρεσίας για το θέμα αυτό να είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ, «αδειάζοντας» τον απερχόμενο Δήμαρχο.

Διαβάστε ακόμα:

Επικαιρότητα

Βριλήσσια: 1.000 δένδρα σε μια πλατεία!

Απίστευτο αλλά αληθινό! Όταν άλλο Δήμοι (πχ Μεταμόρφωση) δεν έχουν φυτέψει 1.000 δένδρα σε μια 6ετια θητείας, ο Δήμος Βριλησσίων φυτεύει 1.000 σε μια πλατεία!