“Οι ζωές μας τα κέρδη τους” και στον τελικό

Σε μια ξεχωριστή και με ιδιαίτερο συμβολισμό κίνηση προχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Αίαντα Σαλαμίνας στον τελικό αγώνα του Κυπέλλου Πειραιά (για την ιστορία αγωνίστηκαν ο Εθνικός Πειραιά με τον Αίαντα Σαλαμίνας),Παναγιώτης Ατματζίδης, ο οποίος φόρεσε μπλουζάκι με το σύνθημα “Οι ζωές μας τα κέρδη τους 28/02/2023” και τον αριθμό “57”,τιμώντας έτσι τους 57 αδικοχαμένους του δυστυχήματος των Τεμπών και συνάμα καταδεικνύοντας τις διαχρονικές ευθύνες του κράτους που ξεπουλάει τα πάντα στο βωμό του κέρδους,το κυνήγι του οποίου πολλές φορές κοστίζει ζωές.

Ο Παναγιώτης, ο οποίος εισέπραξε το αυθόρμητο χειροκρότημα της εξέδρας έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο προφίλ του στο facebook,τόσο για τον τελικό (σημ: Ο Αίας έχασε τελικά από τον Εθνικό) όσο και για την κίνηση να φορέσει το μπλουζάκι για να τιμήσει τους νεκρούς:

“Κανένας δεν είπε ότι θα ήταν εύκολο..Ζήσαμε μια απίστευτη ατμόσφαιρα και νοιώθαμε όλο το νησί να παλεύει μαζί μας σε κάθε μπάλα..

Δεν τα καταφέραμε δυστυχώς χάνοντας από μια πολύ καλή,μεγάλη και ιστορική ομάδα.

Ήταν απόλαυση αν και το τέλος ήταν πικρό.

Υ.Γ.: Το no politica δεν χωράει στα γήπεδα..

Η μπλούζα αποτυπώνει το βάρβαρο της εκμετάλλευσης αυτού του σάπιου συστήματος που δεν λογαριάζει ζωές..μόνο κέρδη. Ελάχιστος φόρος τιμής. Συγχαρητήρια στο Εθνικό. Τεράστιο ευχαριστώ σ όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο”.

Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη και,μακάρι να βρει μιμητές!