Αθώοι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Καραϊβάζ - EKFRASI.net

Αθώοι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Αθώοι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Καραϊβάζ

Λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν αθώοι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 49χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ κρίθηκε αθώος λόγω αμφιβολιών κατά πλειοψηφία, ενώ κατά πλειοψηφία κηρύχθηκε αθώος και ο 41χρονος αδερφός του, με μειοψηφία μιας τακτικής δικαστικής λειτουργού.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελική πρόταση ήταν να κριθούν ένοχοι.

Ειδικότερα, το ότι δεν είναι μια απλή ανθρωποκτονία, αλλά έγινε στο πλαίσιο του οργανωμένου εγκλήματος, εκτίμησε η εισαγγελεας. «Οι κατηγορούμενοι είναι συναυτουργοί, από κοινού την τέλεσαν. Οι κατηγορούμενοι έχουν σχέση με εγκληματικές πραξεις, είναι μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης», υποστήριξε η εισαγγελέας.

Επικαιρότητα

5×5 στο 4ο Δημοτικό Πεύκης

Παραδόθηκε το γήπεδο 5×5 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο της Πεύκης. Όπως δηλώνει η δημοτική αρχή ακολουθούν ακόμα 4 ως την έναρξη της σχολικής χρονιάς “Ο