Απόπειρα παραπλάνησης του συμβουλίου…

|||

…καταλογίζει στον Βαγγ. Μπουρνού ο Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Η ανακοίνωση:

Στην υπ’ αριθμ. 45 ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορούσε στον Ισολογισμό του Δήμου μας, o επικεφαλής της παράταξης μας και υπ. Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ανδρέας Βασιλόπουλος, επεσήμανε ότι πρέπει να προβλεφθούν επισφάλειες για τις αγωγές δεκάδων εκατομμυρίων των πυρόπληκτων εναντίων του Δήμου. Σε απάντηση ακούσαμε από τη δημοτική αρχή ότι οι δικηγόροι του Δήμου έχουν γνωματεύσει γραπτώς ότι υπάρχει πολύ μικρή περίπτωση να επιδικαστούν αποζημιώσεις από τις αγωγές αυτές.
 
Στη συνέχεια αιτηθήκαμε ως παράταξη (αρ. πρωτ. ΒΑ41061222/21-12-2022) να μας κοινοποιηθούν οι γνωματεύσεις των δικηγόρων και η άποψή τους.
 
Σε απάντηση της αίτησή μας,  ο Γ.Γ. του Δήμου κ. Ανδρέας Γκουγκουλής, όχι μόνο δεν μας χορήγησε αντίγραφο των εισηγήσεων των δικηγόρων, αλλά έγραψε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ουδέποτε δικηγόρος είπε στους ορκωτούς ότι το ύψος των αποζημιώσεων δεν εγκυμονεί κινδύνους για το δήμο. Αντίθετα και σύμφωνα με όσα αναφέρει στην απάντησή του ο κ. Γκουγκουλής «για τις αγωγές των συγγενών των θυμάτων δεν δύναται να γίνει εκτίμηση της έκβασής τους».
 
Για πολλοστή φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο γινόμαστε μάρτυρες παραπλανητικών ή ψευδών απαντήσεων, προκειμένου η Δημοτική Αρχή να υφαρπάξει τη θετική ψήφο των συμβούλων. Στη δική μας διοίκηση, ψεύδη, τακτικές εκβιασμού και παραπλάνησης δεν έχουν θέση, ούτε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε στους πολίτες.

Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης

Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου
Υπ. Δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος
Τηλ. 210 8056325 – www.dynamianaptyxis.gr