Αποκατάσταση και βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά - EKFRASI.net

Αποκατάσταση και βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά

|||||
|||||

        Από το γραφείο επικοινωνίας της Περιφέρειας Αττικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

       Η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει  τις εκτεταμένες εργασίες για την βελτίωση του οδικού δικτύου και την οδική ασφάλεια καθόλη τη διάρκεια του Αυγούστου, εκμεταλλευόμενη την αραιή κυκλοφορία των οχημάτων.

 

       Στο πλαίσιο αυτό  συνεχίζονται οι εργασίες  βελτίωσης του οδικού δικτύου του ΠΕΙΡΑΙΑ . Ειδικότερα ολοκληρώθηκαν, οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του οδοστρώματος της Λεωφ. Σχιστού – Σκαραμαγκά, του ρεύματος κυκλοφορίας από Κερατσίνι προς Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου και συγκεκριμένα σε τμήμα μετά τον κόμβο του Βιομηχανικού Πάρκου Σχιστού, στο πλαίσιο του έργου Συντήρησης οδοστρωμάτων και αποκατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο  αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής  με προϋπολογισμό  4.000.000,00€.

 

       Χθες το βράδυ στο συγκεκριμένο τμήμα, εκτελέστηκαν εργασίες οριζόντιας σήμανσης – διαγράμμισης, με παράλληλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που πραγματοποιήθηκαν με την συνδρομή της τροχαίας.

Επικαιρότητα

Διάλεξη στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη «συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη σύγχρονη συμμετοχική Δημοκρατία»

Διάλεξη στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη «συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη σύγχρονη συμμετοχική Δημοκρατία»

Ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην σύγχρονη εποχή και ειδικότερα η συμβολή του στη συμμετοχική Δημοκρατία είναι το θέμα της διάλεξης που θα πραγματοποιηθεί στο

Παιδικοί σταθμοί: Αποσύρεται το νομοσχέδιο μετά την απεργία των εργαζομένων στους Δήμους

Παιδικοί σταθμοί: Αποσύρεται το νομοσχέδιο μετά την απεργία των εργαζομένων στους Δήμους

Σε υποχώρηση αναγκάστηκε το υπουργείο Εσωτερικών, μετά τη μεγάλη απεργία των εργαζομένων στους Δήμους, διεκδικώντας τη μονιμοποιήση των εργαζομένων των παιδικών σταθμών και των άλλων