Από την κατασκευή χαρταετών στον Ιωνικό Σύνδεσμο - EKFRASI.net

Από την κατασκευή χαρταετών στον Ιωνικό Σύνδεσμο

Ενημέρωση από τον Ιωνικό Σύνδεσμο για την κατασκευή χαρταετών που έγινε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2025

..

Η ανακοίνωση:

..

Ο χαρταετός, αυτό το ανθρώπινο δημιούργημα που χορεύει στον ουρανό, η χιλιόχρωμη χαρά μικρών και μεγάλων την Καθαρή Δευτέρα, δεν είναι απλώς ένα ακόμα παιχνίδι, που πετά  στον αέρα, έχει πολυσύνθετη ιστορία που χάνεται βαθιά στον χρόνο.

Σύμβολο Πολιτισμού και Ελευθερίας, αντιπροσωπεύει πολιτισμούς, παραδόσεις και ανθρώπινες επιθυμίες.

Οι κατασκευές πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2025, στην αίθουσα του 1ου ορόφου του Ιωνικού Συνδέσμου, όπου είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε παιδιά όλων των ηλικιών, με περίσσιο ενθουσιασμό, υπό την καθοδήγηση των μοναδικών εδώ και χρόνια «μαστόρων», Τάκη Κωστιδάκη, Βαγγέλη Τελλίδη και Αντώνη Ιωσηφίδη, εργάστηκαν και κατασκεύασαν με μεράκι και φαντασία το δικό τους χαρταετό !

Η προσέλευση του κόσμου μεγάλη, μα η χαρά μας ακόμα μεγαλύτερη!

Ευχαριστούμε θερμά τους «μοναδικούς μαστόρους», Βαγγέλη Τελλίδη, Αντώνη Ιωσηφίδη και Τάκη Κωστιδάκη, τους βοηθούς τους, Δέσποινα Γεωργαντζή, Φωτεινή Παπαδοπούλου, Βασιλική Μελέτη, Βάσω Σωτηράκη, παππούδες, γιαγιάδες και γονείς, γιατί μας έμαθαν πως για να φτιάξεις χαρταετό πρέπει να έρθεις σε επαφή με το παιδί που βρίσκεται μέσα σου!

Να πετάτε πάντα τους χαρταετούς της καρδιά σας ψηλά!!

Καλή Καθαρή Δευτέρα σε όλους!!!

Ευχαριστούμε, από την φωτογραφική ομάδα του Ι.Σ., τον Στέλιο Αρβανιτίδη, για το μεγαλύτερο μέρος του φωτογραφικού υλικού!

Επικαιρότητα

Κέλλυ Παπαϊωάννου: Αν θέλετε να δείτε πόσο καλή είναι η ιδιωτικοποίηση δείτε το πράσινο στο Ηράκλειο (συνέντευξη)

Στο στούντιο της Έκφρασης βρέθηκε η Κέλλυ Παπαϊωάννου, επικεφαλής της ΛΑ.Σ Ηρακλείου Αττικής, όπου συζήτησε με το Βασίλη Καραβάκο τα επίκαιρα θέματα του Δήμου Ηρακλείου

Κλειστός ο Δήμος Νέας Ιωνίας την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου. Συμμετέχει στην πανελλαδική κινητοποίηση των Δήμων

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας ενημερώνει τους πολίτες, ότι συμμετέχει στην πανελλήνια κινητοποίηση των ΟΤΑ με συμβολικό κλείσιμο των δημοτικών υπηρεσιών την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025.