Απλήρωτοι οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου του Δήμου, λέει η ΛΑ.Σ. Ν. Ιωνίας

Απλήρωτοι έμειναν οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου του Δήμου Ν. Ιωνίας, όπως καταγγέλλει η ΛΑ.Σ. Ν. Ιωνίας, η οποία με ανακοίνωση εκφράζει τη συμπαράσταση της στους εργαζόμενους και καλεί τη διοίκηση του Δήμου να πληρώσει τους εργαζόμενους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Δημοτικής Ομάδας της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Ιωνίας έχει ως εξής:

Η Λαϊκή Συσπείρωση συμπαραστέκεται στον αγώνα των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου του δήμου μας, που σήμερα είχαν μια δυσάρεστη «έκπληξη»: Ενώ ήταν η μέρα πληρωμών, δεν μπήκαν τα λεφτά στους λογαριασμούς τους. Όταν προσπάθησαν να ενημερωθούν από την Δημοτική Αρχή για το τι συμβαίνει, έμαθαν πως δε θα πληρωθούν σήμερα, αλλά στις 13 Μάρτη και πως αυτή θα είναι η ημερομηνία πληρωμών πλέον.

Θεωρούμε πως είναι απαράδεκτο να μην έχουν ενημερωθεί οι εργαζόμενοι για αυτήν την αλλαγή. Πόσο μάλλον, που ζούμε σε εποχές που η λαϊκή οικογένεια στενάζει από την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, την δυσβάσταχτη ακρίβεια, τους υπέρογκους λογαριασμούς, τα φροντιστήρια, τα ενοίκια και πόσα άλλα. Άρα, κάθε μέρα που περνάει, ειδικά όταν πλησιάζει η μισθοδοσία,  μετράει όπως λέμε και το ευρώ.

Η δημοτική αρχή έχει ευθύνη καθώς έπρεπε να είχε βρει τον τρόπο να πληρωθούν έγκαιρα οι εργαζόμενοι και να μην ταλαιπωρηθούν. Η Λαϊκή Συσπείρωση συμπαραστέκεται στις κινητοποιήσεις και στις δίκαιες διεκδικήσεις τους.