Απετράπησαν δύο πλειστηριασμοί στη Νέα Ιωνία - EKFRASI.net

Απετράπησαν δύο πλειστηριασμοί στη Νέα Ιωνία

Απετράπησαν δύο πλειστηριασμοί στη Νέα Ιωνία

Μετά από παρέμβαση σωματείων της Νέας Ιωνίας στη «DO VALUE» απετράπησαν δύο ακόμα πλειστηριασμοί λαϊκών κατοικιών στην πόλη, σύμφωνα με την Επιτροπή Σωματείων και Μαζικών Φορέων.

Ο πρώτος από τους δύο πλειστηριασμούς, που ήταν προγραμματισμένοι για τις 15/01, αφορούσε την κατοικία πολίτη με μόνιμη αναπηρία 67%, που επιβιώνει μόνο με τα ελάχιστα που λαμβάνει από το αναπηρικό επίδομα, που ανήκει στα ευάλωτα νοικοκυριά για τα οποία η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι προστατεύονται από τους πλειστηριασμούς, αλλά τελικά χωρίς την παρέμβαση της Επιτροπής θα έχανε το σπίτι του, όπως αναφέρει η Επιτροπή.

«Ο δεύτερος πλειστηριασμός αφορούσε την πρώτη κατοικία ενός συμπολίτη μας, του οποίου το σπίτι πλειστηριαζόταν στο όνομα όμως της αδερφής του, που η ίδια επιβαρυνόταν με ένα χρέος -όχι μεγάλο- από πιστωτικές κάρτες, η οποία όμως απεβίωσε…», σημειώνει.

Τέλος η Επιτροπή Σωματείων & Μαζικών Φορέων της Ν. Ιωνίας και πέριξ περιοχών ενάντια στους πλειστηριασμούς παραθέτει και τα τηλέφωνα 2102776787 και 6984573703 καθώς και το email pleistiriasmoi.ionia@gmail.com, για επικοινωνία σε αντίστοιχη περίπτωση.

Επικαιρότητα

Πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου και το Π.Γ.Ν. “Αττικόν”. Στην αιμοδοσία συμμετείχαν αρκετοί εθελοντές

Τα παιδιά των Καλλιτεχνικών Δομών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δημαρχείου

Στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δημαρχείου Λυκόβρυσης – Πεύκης τα παιδιά των Καλλιτεχνικών Δομών του Δήμου. Η δράση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 3 Δεκεμβρίου