Ανθρωπιστική βοήθεια συγκέντρωσε το Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγ. Παρασκευής

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από το «Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής» για τους σεισμόπληκτους σε Συρία και Τουρκία. Το «Δίκτυο» αναφέρει:

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής, διοργάνωσε Συλλογή αγαθών βοήθειας στους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας. Έσπευσαν οι συνάνθρωποι μας και έφεραν βοήθεια για την υποστήριξη των πληγέντων σε απίστευτες ποσότητες. Συμμετείχαν σχολεία, αθλητικά σωματεία, εταιρείες, οικογένειες και πλήθος κόσμου.

Δύο μαγαζιά στην πόλη μας, μας παραχώρησαν τον χώρο τους:

Ο Τάσος με το Mirador café, στην πάνω πλατεία του Αϊ Γιάννη, που μας παραχώρησε το κατάστημά του και το προσωπικό του, μάζεψε τις συνεισφορές και γέμισε το μαγαζί του, ξεχώρισε τα είδη, τα μοίρασε, τα έβαλε σε κιβώτια και τα μετέφερε στην «Αλληλεγγύη για Όλους».

Ο Αποστόλης στην Κεντρική πλατεία που μας παρεχώρησε το Pappas restaurant café, μας έδωσε όλο το πατάρι του και το κάναμε εργοτάξιο. Εκεί διαλέχθηκαν τα αγαθά, μοιράστηκαν κατά είδος, μπήκαν σε κιβώτια, σφραγίσθηκαν, μπήκαν οι επιγραφές και στοιβάχθηκαν για να φύγουν.

Με αυτοκίνητο της «Αλληλεγγύη για Όλους» και δρομολόγια με δικά μας αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν τα είδη στους «Γιατρούς του Κόσμου» που άνοιξαν τον δρόμο για την Συρία και έχουμε την σιγουριά ότι θα φτάσει και ο δική μας προσπάθεια στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας.

Στο εγχείρημα βοήθησαν πολλοί αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες για να ολοκληρωθεί η Αποστολή.

Ευχαριστούμε τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής που συνεισέφεραν με τον οβολό τους στην προσπάθεια αυτή.