Συνεχίζονται για όγδοη χρονιά οι φιλοσοφικές διαλέξεις στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, οι οποίες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τη Δρ. Φιλοσοφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Χρυσάνθη Κεχρολόγου. Θέμα της διάλεξης που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2025, στις 7.00′ μ.μ. είναι το: “Ανθρωπισμός: Επίκουρος και Μαρξ διαλέγονται”.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας έχει ως εξής:
Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και η Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Χρυσάνθη Κεχρολόγου, συνεχίζουν με επιτυχία για όγδοο έτος, νέο κύκλο διαλέξεων με κυρία θεματική:
«Φιλοσοφία και ανθρωπισμός – Ειρήνη, ελευθερία, δικαιοσύνη, ισότητα».
Eπόμενη διάλεξη, τη Δευτέρα 03/11/2025 (19:00), με τίτλο: «Ανθρωπισμός: Επίκουρος και Μαρξ διαλέγονται».
Ομιλήτρια η κα. Χρυσάνθη Κεχρολόγου, Δρ Φιλοσοφίας & Ερευνήτρια στο Κέντρο Ερευνών πάνω στο Φαντασιακό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για σύνδεση στο ZOOM τη Δευτέρα 03/11/2025 στις 7 μ.μ.:
https://us06web.zoom.us/j/5781257959?pwd=V3BzSy9sYXhVTlU3bVNyeWkzek1Mdz09




