ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Στα μουλωχτά εγκαινίασε το φαρμακείο που κατήργησε

Την επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη για την επαναλειτουργία του φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ σχολιάζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. «Αντί για φιέστα εγκαινίων, ο “λαοπρόβλητος” έκανε εγκαίνια “μεταξύ συγγενών και φίλων”, στα μουλωχτά», τονίζει.

..

Συγκεκριμένη η Τοπική Επιτροπή Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας, Νέας Χαλκηδόνας και Μεταμόρφωσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναφέρει:

..

Στις 12 Μαϊου ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με τυμπανοκρουσίες ανακοίνωνε την επαναλειτουργία του Φαρμακείου του ΕΟΠΠΥ Ν. Ιωνίας που ο ίδιος είχε κλείσει λίγους μήνες πριν και ανακοίνωνε φαντασμαγορικά εγκαίνια. “Εγκαίνια σύντομα. Όταν λέμε κάτι γίνεται…” έλεγε με post στο Χ(twitter).

..

Τελικά αντί για φιέστα εγκαινίων, ο “λαοπρόβλητος” όπως αυτοπαρουσιάζεται υπ. Υγείας έκανε σήμερα εγκαίνια «μεταξύ συγγενών και φίλων», στα μουλωχτά, χωρίς να ανακοινωθεί η επίσκεψή του.

..

Η πολιτική διάλυσης της δημόσιας υγείας είναι η πολιτική της ΕΕ, της κυβέρνησης της ΝΔ και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων.

..

Η επαναλειτουργία του φαρμακείου είναι αποτέλεσμα των κινητοποιήσεων των κατοίκων, των σωματείων και των συλλογικοτήτων της περιοχής.

..

Ότι έχει απομείνει από δημόσια υγεία οφείλεται τους αγώνες των γιατρών, των νοσηλευτών και όλων των εργαζόμενων στα νοσοκομεία και του αγωνιζόμενου λαού.

..

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους, το λαό τη νεολαία να δυναμώσουμε τον αγώνα για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής της ΝΔ και της ΕΕ.

..

Να δυναμώσουμε τον αγώνα για απειθαρχία-ρήξη και έξοδο από την ΕΕ.

..

Να αγωνιστούμε για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους. Για αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, με σύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο Κέντρο Υγείας στην πόλης μας. Για αύξηση των δαπανών για την υγεία, όχι λεφτά για εξοπλισμούς και αστυνομία.

..

Στις 9 Ιουνίου να στείλουμε μήνυμα σύγκρουσης, ανατροπής της βάρβαρης καθημερινότητας που προσπαθούν να μας επιβάλλουν, αξιοπρέπειας και διεκδίκησης ολόκληρης της ζωής που δικαιούμαστε.

..

Μαυρίζουμε την κυβέρνηση και την συναινετική αντιπολίτευση στέλνουμε μήνυμα απειθαρχίας-ρήξης και εξόδου από την ΕΕ.

..

Ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Ανατρεπτική Συνεργασία

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ –ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ